34 123
發新話題

[others] 自砌gbb

自砌gbb

希望各位師兄可以話被我聽要幾錢到
沒什麼要求,WA系統
只要求用king arms金身,14.5吋管,不用買bolt carrier,飛機
magpul moe hand grip+magpul moe 尾托
請幫幫小弟plz

回覆 1# 的帖子

有冇想過成品,一個年代的像徵733,好正.

5啦,想玩反M4

King Arx not really that good! PRIME once in for all! Orelse XE GBB

我都知prime好,但實在太貴啦,小弟負擔五起

話明"自"緊係自己搵門路啦

粗玩買枝g&p lor,唔使煩
Ken's Custom Magpul M4  

金弓啦
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 桸藍 於 21-8-2009 23:57 發表
粗玩買枝g&p lor,唔使煩
我已經有G&P,defender了
但自己又五中意個金身系到fing,又五中意條管GE吋數
所以考慮切過枝

有限錢買有限貨

砌過支會唔會更貴 ?

PS : 你"切"左好多支 , 個砌字係石字邊架....

引用:
原帖由 於 22-8-2009 00:57 發表
有限錢買有限貨

砌過支會唔會更貴 ?

佢要"自切"

引用:
原帖由 於 22-8-2009 00:57 發表
有限錢買有限貨

砌過支會唔會更貴 ?

五好意思,小弟打字不才,請多多原諒
因為我想看看價錢先,因為有fd對我枝G&P有興趣

引用:
原帖由 donaldszeto31 於 22-8-2009 00:50 發表

我已經有G&P,defender了
但自己又五中意個金身系到fing,又五中意條管GE吋數
所以考慮切過枝
咁你換過個身同管咪得lo
砌過支要買多好多野

但又要買過內管

KA Body ~HKD900
Prime/G&P Internal Lower Receiver Kit (Lower Receiver Internals + Buffer Tube, spring & alum buffer) - ~HKD1400
G&P 14.5" Outer ~HKD300
Hop Up: Prime (can fit AEG Barrel) ~HKD400
        G&P ~HKD250?
Inner Barrel: Depends on type of hop-up used

Don't know what else you want/need?

34 123
發新話題