40 123
發新話題

[VFC] VFC GBB

VFC GBB

1.原廠初速約120左右
2.採用負壓系統
3.電槍內管
4.電槍HOP膠皮
5.真鐵尺寸

又係M4…

貴呀.....

我要m16丫.....

引用:
原帖由 williamleung831 於 27-8-2009 20:18 發表
貴呀.....
  how much are they selling??

如果一出就出mk18 3千樓下必買

引用:
原帖由 yiuyiusiu 於 27-8-2009 22:29 發表
如果係出mk18仲要3k下   我日日唔食lunch儲佢番黎

自家system?wa system???

引用:
原帖由 yiuyiusiu 於 27-8-2009 22:29 發表
vfc 未必得
Ken's Custom Magpul M4  

引用:
原帖由 kennard 於 27-8-2009 23:04 發表

如果係出mk18仲要3k下   我日日唔食lunch儲佢番黎
佢電個支都4000了(注意VFC=AVALON).....
如果3k下........
G&P唔洗玩了~
太陽神

引用:
原帖由 Castlevania 於 28-8-2009 03:11 發表

佢電個支都4000了(注意VFC=AVALON).....
如果3k下........
G&P唔洗玩了~
到時g&p咪狂啤金身出黎賣
同當年電槍身一樣咁玩...

如果出到真過井勝 , 又平d 既 , 又打得順既 , 我又唔係好介意支持下 ...

始終市場上的gbb 都開始湧現 , 貴得泥又普通真係未必會買 , 反而會期待佢d parts ....
塑膠戰隊

我有冇睇錯

單連發sear條pin同埋hammer pin都好似震出咗...

引用:
原帖由 PMX 於 28-8-2009 12:45 發表
如果出到真過井勝 , 又平d 既 , 又打得順既 , 我又唔係好介意支持下 ...

始終市場上的gbb 都開始湧現 , 貴得泥又普通真係未必會買 , 反而會期待佢d parts ....
師兄要求都幾大喎
不過始終 wa 因為 出得耐,
parts比較齊, VFC 就先行觀望算了 (其實係因為洗哂比枝 wa)
Ken's Custom Magpul M4  

佢marketing都ok低能,出d市場未有既款賺錢仲多啦,好似出PDW已經可以贏九條街先,
係要跟人口水尾,scar, m4要買既人買左,死硬派fans又無幾多......搵自己笨

40 123
發新話題