發新話題

[VFC] VFC GBB

VFC唔錯~~
唔知幾時有街貨呢?
signature removed by webmaster

如果多D廠出行成個BOLT的SYSTEM就好啦~
一於打沉WE
希望多D廠出行成個BOLT的GBB~
太陽神

間間都係跟wa.....

自家設計  唔係抄WA

請問...初速是用什麼單位的?

引用:
原帖由 Castlevania 於 29/8/2009 02:11 AM 發表
如果多D廠出行成個BOLT的SYSTEM就好啦~
一於打沉WE
希望多D廠出行成個BOLT的GBB~
你咁講,一陣Ryan兄又嬲啦

回覆 17# 的帖子

路邊社消息話WE PDW 看不到"那根閃亮亮的氣室"

引用:
原帖由 fai84 於 29-8-2009 05:23 發表
路邊社消息話WE PDW 看不到"那根閃亮亮的氣室"
雖看不到氣室,但其用M4甲.

引用:
原帖由 Chris_817 於 29-8-2009 02:03 發表
佢marketing都ok低能,出d市場未有既款賺錢仲多啦,好似出PDW已經可以贏九條街先,
係要跟人口水尾,scar, m4要買既人買左,死硬派fans又無幾多......搵自己笨
係囉,頭炮應該

咁又唔好咁講PDW 唔係m4夾,對之後計好有影響,
sr15/16 ,416 又唔夠m4 好賣,而d part 唔方便一槍多形,又加埋urx骨,新design 既身,一定進軍唔到中低價市場

引用:
原帖由 fai84 於 29-8-2009 07:15 發表
咁又唔好咁講PDW 唔係m4夾,對之後計好有影響,
sr15/16 ,416 又唔夠m4 好賣,而d part 唔方便一槍多形,又加埋urx骨,新design 既身,一定進軍唔到中低價市場
但M4下有AGM,金弓,中有WA,GP,貴有自己砌............而且VFC一向都係中高價市場為主,唔出

但vfc 都睇中低價市場,你見佢出e 系列你就明白,SR/416都係d配件貴難進軍中低價市場,而且m4一槍幾形太屈機,玩配件都玩死,sr/416又唔可換骨換身,m4 改個前節就mk18,mk12......點比ar
ps 我都想佢出sr/416

引用:
原帖由 PMX 於 28-8-2009 12:45 發表
如果出到真過井勝 , 又平d 既 , 又打得順既 , 我又唔係好介意支持下 ...

始終市場上的gbb 都開始湧現 , 貴得泥又普通真係未必會買 , 反而會期待佢d parts ....
非常同意,井勝個殼真係好掂,係唔打得,但係反觀如果Vfz係自家系統,但係外觀唔夠井勝好睇,打又唔夠穩定,又真係無咩賣點
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 fai84 於 29-8-2009 08:11 發表
但vfc 都睇中低價市場,你見佢出e 系列你就明白,SR/416都係d配件貴難進軍中低價市場,而且m4一槍幾形太屈機,玩配件都玩死,sr/416又唔可換骨換身,m4 改個前節就mk18,mk12......點比ar
ps 我都想佢出sr/416
416應該走唔甩......... 仲耍係新版手柄同尾

附件

29-8-2009 09:02

29-8-2009 09:02

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 29-8-2009 08:52 發表

非常同意,井勝個殼真係好掂,係唔打得,但係反觀如果Vfz係自家系統,但係外觀唔夠井勝好睇,打又唔夠穩定,又真係無咩賣點
佢個殼有d位做錯左,顏色又唔啱,
VF?外殼應該幾好,但用自家系統就麻煩

發新話題