35 123
發新話題

[others] MK18成槍

MK18成槍

包括:
-Bomber MK18 Mod O金屬身 (Aluminum 6063)(CNC加工)
-WA MK18 Mod O RIS (鋁6063)
-WA MK18 Mod O鋼製強化外槍管
-M16A2 Steel Front Sight (DX)
-MK18 DX 後準星
-Steel Barrel Lock
-WA M4A1 Spare Magazine (50rds)
-WA M16A1 Grip (黑) (WP79)
-WA M4A1伸縮尾托 (黑)
-Aluminum Stock Pipe (CNC加工)
-WA Hammer Set (WP11)
-WA M4 Steel Trigger Guard
-WA Steel Stock Ring (WP26)
-WA M4 Steel Sear (WP33)
-WA M4 Bearing Hammer Pin Set (WP34)
-WA Steel Bolt Stop (WP51)
-WA M4款上膛杆 (CNC加工)
-WA M4 Hammer Lock (WP57)
-WA 鋼製彈夾鎖 (WP65)
-WA Steel Selector (WP69)
-WA Steel Forward Assist (WP76)
-WA M4 Aluminum Buffer (WP81A)
-Knight's RIS Cover Set (黑) (GP571)

唔知會唔會天價呢

引用:
原帖由 紗夢 於 28/8/2009 11:33 AM 發表

包括:
-Bomber MK18 Mod O金屬身 (Aluminum 6063)(CNC加工)
-WA MK18 Mod O RIS (鋁6063)
-WA MK18 Mod O鋼製強化外槍管
-M16A2 Steel Front Sight (DX)
-MK18 D ...
好彩冇砌到支prime啫仲有M16 VN都出咗啦

引用:
原帖由 Zeiss 於 28-8-2009 11:50 發表

How can you compare this with Prime?

引用:
原帖由 Zap 於 28-8-2009 12:09 發表

How can you compare this with Prime?
達神有咩野係唔得.!你太睇少達神了!!

話時話....我覺得MK 18 D件由WA做..會唔會又好似佢第一次出個時套RAS咁..@@!

引用:
原帖由 loki 於 28-8-2009 12:12 發表

達神有咩野係唔得.!你太睇少達神了!!

話時話....我覺得MK 18 D件由WA做..會唔會又好似佢第一次出個時套RAS咁..@@!
don't worry~ gp做的

如果係5千零蚊又抵玩wor
ps. 終於有番COPY LMT後SIGHT了

不過依家真ris 幾難搵下wo , 我應該會搵左份ris 先買
塑膠戰隊

引用:
原帖由 ayaka 於 28-8-2009 12:18 發表

don't worry~ gp做的
請問各位師兄知唔知依套野有得賣未呀??謝謝

幾好,唔洗煩,一碌搞掂晒

引用:
原帖由 Zeiss 於 28-8-2009 11:50 發表

你拎GP同prime比??
點比??
可以教教小弟嗎?
thanks~
太陽神

G&P 點都唔會天價既,
PRIME就可能會,
我自己都認為PRIME 唔可以直接同GP野比,
大家個市場定位跟本唔同
Ken's Custom Magpul M4  

引用:
原帖由 桸藍 於 28-8-2009 14:07 發表
G&P 點都唔會天價既,
PRIME就可能會,
我自己都認為PRIME 唔可以直接同GP野比,
大家個市場定位跟本唔同
豬標係用得唔爛就算數~

其實係爛都要算數...
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

呢支咪P記身加之P
WCG 賣M733都 USD776,咁有骨最少都過800 la,到時又換bolt又換飛機,不如自已砌,又唔係特別款
佢不如拎d限量P記身散賣好過

呢個BOMBER身都係WA數還是真數?

35 123
發新話題