74 12345
發新話題

[others] 有關自砌WA系GBB M4 問題

GP,PRIME 之COLT 字身
其上身無"C A"字樣也
唯獨井勝 之COLT 字身
其上身有此字樣

引用:
原帖由 Kane 於 2-9-2009 23:38 發表

???姐係??????
signature removed by webmaster

引用:
原帖由 Kane 於 2-9-2009 23:38 發表

唔修改???
佢真係唔改???
定係井勝發現了真機都可能會緊樣??
定係佢想陰人,再出另一ver再賺?

太陽神

經典/軍用槍型者,如M4A1,SPR.....
吾生寄望VFC也
民用槍型者,如N4,MAGPUL
吾生則用PRIME 身也
井勝者,自號真數
為何井勝者身出現WA 身之模線
敗筆也

引用:
原帖由 Kane 於 2-9-2009 23:56 發表
經典/槍用槍型者,如M4A1,SPR.....
吾生寄望VFC也
民用槍型者,如N4,MAGPUL
吾生則用PRIME 身也
井勝者,自號真數
為何井勝者身出現WA 身之模線
敗筆也
[民用槍型者,如N4,MAGPUL
吾生則用PRIME 身也]
小弟都係緊諗的~
不過都係睇下D用家report睇下井勝佢咩事先~
太陽神

引用:
原帖由 Castlevania 於 2-9-2009 23:58 發表

[民用槍型者,如N4,MAGPUL
吾生則用PRIME 身也]
小弟都係緊諗的~
不過都係睇下D用家report睇下井勝佢咩事先~
吾等無知,未曾接觸真鐵
可能GI M4 是這模樣

You mean only SOPMOD version?  I think this is because it is all modified old stock from 2007-2008.  Leftover stock... they did not produce any new versions...

睇到心大心細添.....
..............

回覆 61# 的帖子

請問師兄所說的CA字樣是在那裡?

引用:
原帖由 Predator 於 3-9-2009 13:57 發表
請問師兄所說的CA字樣是在那裡?
On upper receiver near upper rail & charging handle.  Can post pic tonight

其實我都想知井勝佢發生咩事,佢個BODY點解會多左條野......係唔係真槍都會有的??
有冇人能解釋到??/

signature removed by webmaster

Maybe for reference only

回覆 71# 的帖子

製作果時整出黎,又冇修正番,
正常軍規M4A1都冇果條野, 網上d圖都睇唔到有,
可能抄錯野?

引用:
原帖由 gainax 於 3-9-2009 20:03 發表
製作果時整出黎,又冇修正番,
正常軍規M4A1都冇果條野, 網上d圖都睇唔到有,
可能抄錯野?
嗯~~~抄錯野,睇落會變成一個大笑柄
不過佢出左貨未先??如果未出貨,都可能仲會修改~
太陽神

74 12345
發新話題