發新話題

[others] 大陸GBB手柄(少少分享)

評分功能並唔係比資深會員要嚟單打ge
有o野就直講
唔好單單打打
搞風搞雨

唔該!

唔好話 cgf 咁咁咁, 呢樣那樣
大家都係呢度一份子
係衰ge, 你同我, 大家都有份搞衰

帶住咁ge心態, 去到邊都一樣!

引用:
原帖由 gtoray 於 8-9-2009 00:16 發表
評分功能並唔係比資深會員要嚟單打ge
有o野就直講
唔好單單打打
搞風搞雨

唔該!
加分又話單打
文不對題減分又唔許
即係如何?

引用:
原帖由 Amber 於 7-9-2009 21:52 發表

你個FD信你唔過
衰D講句
有D人係要「綵」左屎先明
甚至係「死硬派」
心愛的太多∼要買的數不清楚

引用:
原帖由 Kane 於 8-9-2009 00:21 發表

加分又話單打
文不對題減分又唔許
即係如何?
點解ED 5比電腦做?
因為人會識得判斷更多野
而阿公既判斷相信會更中肯

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 8-9-2009 00:27 發表

衰D講句
有D人係要「綵」左屎先明
甚至係「死硬派」
其實用銼銼銼下就裝到
我反而有興趣樓主把電子卡尺買左幾$

引用:
原帖由 Amber 於 8-9-2009 00:57 發表

其實用銼銼銼下就裝到
我反而有興趣樓主把電子卡尺買左幾$
果D由幾百都過千都有

回覆 20# 的帖子

其實我都唔識 d 乜"C" 物 "C" , 只知家中小孩讀小二時就話 1CM "唔係好多o者" , 讀小三時就話 1mm "都唔係好多o者", 真係唔知佢有冇機會讀到上大學仲要係工程系又或者步小弟後塵玩埋搖控車 ,  我諗佢o個一刻先會領略到原來0.01mm 都可以差好遠!

引用:
原帖由 Kane 於 8-9-2009 00:21 發表

加分又話單打
文不對題減分又唔許
即係如何?
加1分跟住又減1分絕對係一個唔尋常ge做法

21.如發現有違規情況,請勿私下解決,會員可使用帖子之右下角"報告"功能,以便版主跟進。如有任何疑問可向該版之版主查詢。

引用:
原帖由 thomas08 於 8-9-2009 02:23 發表
其實我都唔識 d 乜"C" 物 "C" , 只知家中小孩讀小二時就話 1CM "唔係好多o者" , 讀小三時就話 1mm "都唔係好多o者", 真係唔知佢有冇機會讀到上大學仲要係工程系又或者步小弟後塵玩埋搖控車 ,  我諗佢o個一刻先會領略 ...
咁條9" 骨差一C 又點成條斜晒法?
小弟領略唔到伸延差1MM 叫成條斜晒 定差1CM 叫成條斜晒?
求教

引用:
原帖由 Amber 於 7-9-2009 21:52 發表

你個FD信你唔過
佢自己心急,又唔聽我講,有咩辦法

引用:
原帖由 McDull 於 8-9-2009 08:07 發表

佢自己心急,又唔聽我講,有咩辦法
可能
佢心諗
衰左都有人幫手

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 Kane 於 8-9-2009 03:19 發表

咁條9" 骨差一C 又點成條斜晒法?
小弟領略唔到伸延差1MM 叫成條斜晒 定差1CM 叫成條斜晒?
求教
小弟知識有限 , 教唔到閣下 , 不過有機會o既話師兄遇到咁o既情況就會知唔係外觀影響咁簡單!

引用:
原帖由 thomas08 於 8-9-2009 11:45 發表

小弟知識有限 , 教唔到閣下 , 不過有機會o既話師兄遇到咁o既情況就會知唔係外觀影響咁簡單!
條骨歪左,咁裝係上面個D野,咪全部指歪晒囉。

咁當然,上面個D咩LASER呀,準星呀都可以教過晒。

引用:
原帖由 McDull 於 8-9-2009 14:47 發表

條骨歪左,咁裝係上面個D野,咪全部指歪晒囉。

咁當然,上面個D咩LASER呀,準星呀都可以教過晒。
唔只咁少!

發新話題