發新話題

[others] 大陸GBB手柄(少少分享)

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 8-9-2009 02:22 發表

果D由幾百都過千都有
我都有把國貨一舊水....好少用

引用:
原帖由 McDull 於 8-9-2009 08:07 發表

佢自己心急,又唔聽我講,有咩辦法
執一執就裝到,唔難搞喎

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 8-9-2009 10:47 發表

可能
佢心諗
衰左都有人幫手
朋友

引用:
原帖由 Amber 於 9-9-2009 01:19 發表

執一執就裝到,唔難搞喎
檔你屋企連銼都無把個陣,你可以點搞

無銼....但又有條長6角匙拆grip.....
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

但係買一件產品果陣,冇理由要預左自己執位先用得到都好正常唓
就算易執都係咁話

引用:
原帖由 kwl 於 9-9-2009 15:42 發表
但係買一件產品果陣,冇理由要預左自己執位先用得到都好正常唓
就算易執都係咁話
最慘係而家好多野都要執過先用到......

引用:
原帖由 sailun412 於 9-9-2009 14:06 發表
無銼....但又有條長6角匙拆grip.....
玩得槍,6角匙係一定要有,你拆SIGHT拆QD MOUNT都要用啦。

但係銼就。。。。。

好難講。。。。。。

引用:
原帖由 McDull 於 9-9-2009 16:21 發表

玩得槍,6角匙係一定要有,你拆SIGHT拆QD MOUNT都要用啦。

但係銼就。。。。。

好難講。。。。。。
銼都仲要唔同 size 呢!

引用:
原帖由 McDull 於 9-9-2009 16:21 發表

但係銼就。。。。。

好難講。。。。。。
仲有呀 , o個種膠唔用機磨有排搞!

引用:
原帖由 McDull 於 9-9-2009 13:38 發表

檔你屋企連銼都無把個陣,你可以點搞
冇咪去五金鋪買返幾把

引用:
原帖由 Amber 於 9-9-2009 17:39 發表

冇咪去五金鋪買返幾把
為左整個幾十蚊o既柄就去五金鋪買工具?! 今次整個柄下...下次整個....又去五金鋪買工具 , 買下買下就好似小弟咁通屋都係一 d 十年都唔用一次o既工具! 例如磨機 , 鑽床 , 好彩冇買車床咋! 而家搬屋直頭係 9999.9 千足純 "甘".......

邊道要執呀..MOE同MAID都係真上

引用:
原帖由 peterbee 於 9-9-2009 21:55 發表

為左整個幾十蚊o既柄就去五金鋪買工具?! 今次整個柄下...下次整個....又去五金鋪買工具 , 買下買下就好似小弟咁通屋都係一 d 十年都唔用一次o既工具! 例如磨機 , 鑽床 , 好彩冇買車床咋! 而家搬屋直頭係 9999.9  ...
唔好覺得工具係為玩一樣野而買, 就講把銼唔係凈係用來執隻MOE咁簡單嘛?
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:

但係銼就。。。。。

好難講。。。。。。
點解玩槍就可以一定有6角匙,但又唔可以有銼....????

發新話題