70 12345
發新話題

[others] 大陸GBB手柄(少少分享)

引用:
原帖由 sailun412 於 11-9-2009 08:49 發表

個件野簡直係笑話....有手足為左裝呢件正廠垃圾爆左兩個下身trigger guard耳仔....但山寨個件又居然唔使突登落五金舖買多件工具(因為改槍得條6角匙)..可以直上喎...不過一有鑊氣件野可能又係"licensed product,  ...
呢件正廠垃圾爆左兩個下身trigger guard耳仔.. 我支WE都賴左野

引用:
原帖由 sumandy 於 11-9-2009 10:39 發表

呢件正廠垃圾爆左兩個下身trigger guard耳仔.. 我支WE都賴左野
你隻耳仔係咩"spec"先...咁易爆...
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

其實又咁講呀,比得錢買件嘢番嚟,點解要買件有問題既哩.

如果只有佢一家出就無計喇,如果唔係...WHY?????

有架爛車,賣好平,只係一架好平凡既車仔,咁大家會唔會買番去慢慢整呢????

引用:
原帖由 IPSCGM 於 12-9-2009 23:41 發表
其實又咁講呀,比得錢買件嘢番嚟,點解要買件有問題既哩.

如果只有佢一家出就無計喇,如果唔係...WHY?????

有架爛車,賣好平,只係一架好平凡既車仔,咁大家會唔會買番去慢慢整呢????
咁好多時買果陣都唔知要執既......

咁又係.....

老實講,買得國產山寨野,我係一早已經預左要執,如果返到去係唔駛執直上的話,我會食返支煙當拜神

引用:
原帖由 sailun412 於 11-9-2009 08:49 發表

個件野簡直係笑話....有手足為左裝呢件正廠垃圾爆左兩個下身trigger guard耳仔....但山寨個件又居然唔使突登落五金舖買多件工具(因為改槍得條6角匙)..可以直上喎...不過一有鑊氣件野可能又係"licensed product,  ...
閣下應該未睇過張Instruction Card。

我都買左呢個
唔係電動用嫁咩???

我初頭入唔到以為電動

呢件正版野攪到我真係要落五金舗買支尖銼番黎改窿
老翻反而唔洗執

引用:
原帖由 Lakuro 於 21-9-2009 16:08 發表
呢件正版野攪到我真係要落五金舗買支尖銼番黎改窿
老翻反而唔洗執
嘻嘻....因為你有睇Instruction Card....
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

70 12345
發新話題