發新話題

G&P GBB玩家請入

引用:
原帖由 sunny2014 於 22/9/2009 10:26 PM 發表

係喎…你依家唔係H&K狂人、KAC狂人啦喎
原本仲以為你會將三枝槍合成一枝添
鍾意依兩間廠啲槍啫...唔代表要張佢地合體呀嘛

引用:
原帖由 Zeiss 於 22-9-2009 02:49 發表

Ryan兄...人係會變架,會隨著時間經歷過每一件事而進步
由PRIME*WA進步到WE,師兄果然係勁
Ken's Custom Magpul M4  

引用:
原帖由 桸藍 於 22-9-2009 22:54 發表

由PRIME*WA進步到WE,師兄果然係勁
退化

引用:
原帖由 Andy 於 22-9-2009 10:55 PM 發表

退化
噤樣話神,,小心遭天遣

引用:
原帖由 rYaN 於 22-9-2009 23:07 發表

噤樣話神,,小心遭天遣
一個產已破的神
無有怕

引用:
原帖由 Andy 於 22/9/2009 10:55 PM 發表

退化
進步唔一定要由平到貴

玩過WA,已經發覺係一個錢坑,又煩,補品又貴,我不如慳返啲錢用黎買真野仲好,都係WE經濟啲,有乜E郁,對俾軍軍整,啲件又平,個bolt carrier又似真槍多啲(除咗條銅膽之外)

引用:
原帖由 Zeiss 於 22-9-2009 11:19 PM 發表
玩過WA,已經發覺係一個錢坑,又煩,補品又貴,我不如慳返啲錢用黎買真野仲好,都係WE經濟啲,有乜E郁,對俾軍軍整,啲件又平,個bolt carrier又似真槍多啲(除咗條銅膽之外)
果陣一早都有人提過既啦..係有d人死都話wa好we差咋

引用:
原帖由 Zeiss 於 22-9-2009 23:19 發表
請問邊部分真多D呢??

引用:
原帖由 rYaN 於 22/9/2009 11:23 PM 發表

果陣一早都有人提過既啦..係有d人死都話wa好we差咋
果時係小弟無知,請不要見怪

引用:
原帖由 ayaka 於 22/9/2009 11:24 PM 發表

請問邊部分真多D呢??
總之成個bolt carrier都真過WA啦...你迷攞真槍個bolt carrier啲相同we,wa比較下囉

引用:
原帖由 ayaka 於 22-9-2009 23:24 發表

請問邊部分真多D呢??
bolt 頭真

引用:
原帖由 Zeiss 於 22-9-2009 23:33 發表

總之成個bolt carrier都真過WA啦...你迷攞真槍個bolt carrier啲相同we,wa比較下囉
請詳細描述,小弟願閒其詳.
小弟咩都唔識,新手一名,請多多指教~
太陽神

引用:
原帖由 Zeiss 於 22-9-2009 23:33 發表

嘩!我有冇睇錯?!你轉彎轉得咁快?!

唉!一曰最不該都係15樓既錯....點人去買vve

引用:
原帖由 Castlevania 於 22/9/2009 11:47 PM 發表

請詳細描述,小弟願閒其詳.
小弟咩都唔識,新手一名,請多多指教~
有窿,個bolt啲線條,形狀同顏色

發新話題