發新話題

請問大家有冇ProWin WA M4 GBB mag 的消息呢?

引用:
原帖由 marcowong 於 11-10-2009 08:46 發表

have you check out guns and guys? they are selling new version of WA mag already, around 750
oh~ great! thx ching!

GHK夾好似可以寄番去佢地廠整ga woo

引用:
原帖由 marcowong 於 11-10-2009 00:37 發表

but $40 each is too expensive for me, i have already spent $50 each in replacing the orings for all 6 mags, dont want to invest anymore.
Btw, replacing the orings for AGM light mag can solve the ha ...
國產夾無一隻完美. 只不過係找一隻可用姐

GBB已經玩到悶悶地... 最想要ge係短匣...
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

因為匣既問題我支M4己變成神枱鎗了
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

引用:
原帖由 lololo 於 13-10-2009 23:09 發表
因為匣既問題我支M4己變成神枱鎗了
買WA新匣就無問題la
ps. 好耐無見師兄出post了

引用:
原帖由 ayaka 於 13-10-2009 23:30 發表

買WA新匣就無問題la
ps. 好耐無見師兄出post了
係ar~~好耐冇上來出post了, 加上天口興, 原全失去戰意,

Ching支愛鎗身體好嗎?

引用:
原帖由 lololo 於 13-10-2009 23:43 發表

係ar~~好耐冇上來出post了, 加上天口興, 原全失去戰意,

Ching支愛鎗身體好嗎?
換了p牌身同diy左圖釘後
好健康  有心有心~

E+得番3隻匣

天氣淙打out door, 用番AEG SPR打16管屈射程好過...
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 hermanht 於 14-10-2009 01:22 發表
E+得番3隻匣

天氣淙打out door, 用番AEG SPR打16管屈射程好過...
小弟都諗緊入支屍A EBB M6黎打冬天game

回覆 23# 的帖子

請問師兄點diy 圖釘呀? 小弟成日都為圖釘煩惱. 打唔夠一定圖釘就報銷.

回覆 26# 的帖子

小弟發現GP圖釘好薄好細....只係接觸T骨同上身GAS TUBE個窿
唔打就咁放係到......T骨同GAS TUBE窿都會夾到圖釘爛開
所以試用MUJI的妯size膠櫃腳黎DIY, 白色的 (夠彈性)
度番上身放圖釘的位置....盡量CUT到圖釘岩岩入到
四方形都ok....厚少少都OK (太厚出氣膠同飛機會對唔正)
之後圖釘腳就盡量長到頂住GASTUBE
圖釘腳要CUT得偏高少少 (個GASTUBE窿偏高的)

咁塊圖釘support多左....就唔會咁易被夾爛

豬崎夾D上彈咀係死證, 冇得搞, 除非可以係HK買到出彈咀, 否則打十匣廿匣就bye bye,  整番都唔知個死人咀頂得幾多匣.
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

回覆 27# 的帖子

唔該哂師兄, 其實小弟有諗過做一個好似真槍咁既系統, 將t 骨開孔. 放棄圖釘, 真接用條gas tube 頂住條bolt 個gas key 位. 遲d 有時間會試下. 唔知有冇師兄試過呢? btw, ra 條bolt 係有仿真既gas key位, 條假gas tube 可以放到入去. 唔知咁樣會唔會比用圖釘好.

引用:
原帖由 jpg 於 14-10-2009 19:02 發表
唔該哂師兄, 其實小弟有諗過做一個好似真槍咁既系統, 將t 骨開孔. 放棄圖釘, 真接用條gas tube 頂住條bolt 個gas key 位. 遲d 有時間會試下. 唔知有冇師兄試過呢? btw, ra 條bolt 係有仿真既gas key位, 條假gas tube ...
咁就會下下打埋個飛機道, 飛機唔爆, 打偏左之後就到個bolt C 下下撞埋個身道.
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

發新話題