27 12
發新話題

(韓)SA80...

(韓)SA80...

話說我支韓仔開左波箱換件....
之後砌番好 試槍之時
打晒空槍~發現粒彈留左響T咀入面
無射出去.....但個波箱又有氣打出來

到底係咩樹呢~求賜教[]
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 20-1-2007 01:05 發表
話說我支韓仔開左波箱換件....
之後砌番好 試槍之時
打晒空槍~發現粒彈留左響T咀入面
無射出去.....但個波箱又有氣打出來

到底係咩樹呢~求賜教
第二個囉過黎我工場,同你成枝整番好都可以...............
但你呀!...................[|)]
自己睇下個拉橋位la................[]

因為個hop-up 座未貼晒個波箱[]

引用:
原帖由 華田 於 20-1-2007 03:29 發表
因為個hop-up 座未貼晒個波箱
但佢話(打晒空槍)..........
睇怕重有其它野![]

引用:
原帖由 亞龍 於 20-1-2007 03:42 發表
但佢話(打晒空槍)..........
睇怕重有其它野!
但係粒彈因為推彈咀推唔到粒彈入去hopup 膠, 好似會click 住係hop-up 入面....變左jam 彈同嚴重流氣.....
好耐之前我都玩過, 個膠身整得唔好, 改m4 t 咀就搞到咁....

引用:
原帖由 華田 於 20-1-2007 03:49 發表

但係粒彈因為推彈咀推唔到粒彈入去hopup 膠, 好似會click 住係hop-up 入面....變左jam 彈同嚴重流氣.....
好耐之前我都玩過, 個膠身整得唔好, 改m4 t 咀就搞到咁....
你講的都有可能![]

引用:
原帖由 亞龍 於 20-1-2007 03:52 發表

你講的都有可能!
話唔定都係佢自己整得唔好, 其他地方都有事[]

貓貓你會唔會用錯推彈咀??
本來無一物, 何處惹塵埃

其實支槍D件大多同老馬唔同樣 我都唔知咩叫正常~[b3]

附件

20-1-2007 12:36

餡樣...

附件

20-1-2007 12:37

20-1-2007 12:37

你隻底齒呢?
彈劾

引用:
原帖由 車神勇 於 20-1-2007 13:21 發表
你隻底齒呢?
影果陣拎開ed

引用:
原帖由 皇家御貓 於 20-1-2007 13:23 發表

影果陣拎開ed
俾你嚇q 死
彈劾

6mm啤呤杯士..........換咗佢啦[]
換油坑鋼杯
本來無一物, 何處惹塵埃

[quote]原帖由 14692 於 21-1-2007 08:29 發表
6mm啤呤杯士..........換

27 12
發新話題