30 12
發新話題

請教PTW問題

請教PTW問題

各位前輩,如果想買M4 PTW,應該買邊款。
因見MAX KIT 7千左右,問過人如果唔打得勁,可以買黎入門。
定係,改買Super MAX或等Super MAxII。
唔該各位俾D意見,唔該哂。

引用:
原帖由 rik-rok 於 26-1-2010 09:58 發表
各位前輩,如果想買M4 PTW,應該買邊款。
因見MAX KIT 7千左右,問過人如果唔打得勁,可以買黎入門。
定係,改買Super MAX或等Super MAxII。
唔該各位俾D意見,唔該哂。
買MAX KIT,然後可散買彈弓,將紅筒既M150彈弓換出,取而代之
或者自行添購黑,藍,金筒打細火力用

100分! max kit will be your best choice!
如果唔係STD kit廢止o左, STD仲低....

I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 sailun412 於 26-1-2010 21:10 發表
100分! max kit will be your best choice!
如果唔係STD kit廢止o左, STD仲低....
如果唔換第二D擔,都係揀MAX KIT好,原裝條鋼擔唔錯架

引用:
原帖由 spec.ops. 於 26-1-2010 21:17 發表

如果唔換第二D擔,都係揀MAX KIT好,原裝條鋼擔唔錯架
咁又係....
但係尾期std kit都跟鋼barrel...
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 sailun412 於 26-1-2010 21:27 發表

咁又係....
但係尾期std kit都跟鋼barrel...
可惜太少喇

你想要幾多先.....

引用:
原帖由 sailun412 於 26-1-2010 22:14 發表
你想要幾多先.....
有我份? 等4月先啦

回覆 3# 的帖子

多謝兩位回覆,
另,想問MAX有沒有版本分別,
我見有08max,09max,佢地係唔係基本一樣??

最後,如果買左KIT,下身無嘜,有沒有舖頭做字

謝謝

- 唔一樣 要買就買09
- 造laser有, 造深刻有都唔平, 買多隻CNC下仲化算!

回覆 10# 的帖子

P 牌有冇出過冇marking 既下身呀? 想自己刻野上去, 但係又唔想用s記原廠下身.

回覆 10# 的帖子

明白,但上網睇得08MAx版,
我落旺角搵下,唔該哂。

最後問題,MAX盒面會唔會寫明係08 / 09MAX

引用:
原帖由 rik-rok 於 27-1-2010 18:24 發表
明白,但上網睇得08MAx版,
我落旺角搵下,唔該哂。

最後問題,MAX盒面會唔會寫明係08 / 09MAX
好似冇,但08果D就有寫08MAX
因為自08開始係一個分水嶺

引用:
原帖由 jpg 於 27-1-2010 16:26 發表
P 牌有冇出過冇marking 既下身呀? 想自己刻野上去, 但係又唔想用s記原廠下身.

買KNIGHT's 打沙

引用:
原帖由 Kane 於 28-1-2010 02:28 發表

買KNIGHT's 打沙
淨打MARKING位?

30 12
發新話題