18 12
發新話題

PTW夾同AEG夾...

PTW夾同AEG夾...

想問PTW夾同AEG夾有咩分別?
因找到一隻做得好靚但又入吾到AEG身,會吾會係ptw用既呢?
可吾可以改到呢?
請各位指教...

引用:
原帖由 ohnavi 於 26-1-2010 11:26 發表
想問PTW夾同AEG夾有咩分別?
因找到一隻做得好靚但又入吾到AEG身,會吾會係ptw用既呢?
可吾可以改到呢?
請各位指教...
請問師兄有冇相可以UPLOAD黎望下?
基本上兩者既上彈同HOP-UP組件不同,互換係冇咩可能
如果將PTW夾改鍊夾,係得既,不過就冇左PTW既意義

有人將PTW 加接頭用AEG甲
但會比人笑

回覆 1# 的帖子

有見過人改ptw 彈鼓. 基本上任何既硬膠RS ar15類彈甲都有機會改到係ptw 用. 以我所知, PMAG, EMAG, TANGODOWN, TAPCO, 都得. 相信CDMAG 都可以. 而家返而想改下D 20RD 短甲. 不過要買好多INTERNAL 先. 唔知幾時可以淨買個INTERNAL 呢. Sailun 兄, 有冇辦法搞搞佢. 可以淨入個彈甲internal呀.

俾幅圖睇下有冇得搞搞佢.

引用:
原帖由 jpg 於 26-1-2010 14:51 發表
有見過人改ptw 彈鼓. 基本上任何既硬膠RS ar15類彈甲都有機會改到係ptw 用. 以我所知, PMAG, EMAG, TANGODOWN, TAPCO, 都得. 相信CDMAG 都可以. 而家返而想改下D 20RD 短甲. 不過要買好多INTERNAL 先. 唔知幾時可以淨 ...
20RDS PMAG,老外改過,夾肉中間果部份要CUT走,留頭同尾,跟住拼番埋

internal嘛....想要幾多!?

附件

mag inner.jpg (70.38 KB)

26-1-2010 21:04

mag inner.jpg

I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 sailun412 於 26-1-2010 21:04 發表
internal嘛....想要幾多!?
S記定係土炮架?
小弟流晒口水喇

呢隻packing of coz正廠呢...
自家野無淨肉...
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 sailun412 於 26-1-2010 21:19 發表
呢隻packing of coz正廠呢...
自家野無淨肉...
係咪新款FOR 0.25G BB果款?

of coz......
全部09'尾出廠 誰敢來表態...

引用:
原帖由 sailun412 於 26-1-2010 21:24 發表
of coz......
全部09'尾出廠 誰敢來表態...
我表態! 我想要

引用:
原帖由 spec.ops. 於 26-1-2010 13:47 發表

請問師兄有冇相可以UPLOAD黎望下?
基本上兩者既上彈同HOP-UP組件不同,互換係冇咩可能
如果將PTW夾改鍊夾,係得既,不過就冇左PTW既意義
明白,
我果隻係pmag黎既有dust cover果隻,
等我遲D影張相放上黎

引用:
原帖由 ohnavi 於 26-1-2010 23:23 發表

明白,
我果隻係pmag黎既有dust cover果隻,
等我遲D影張相放上黎
你果只係肥PMAG
入到MASADA 的

假彈裝著仕樣

引用:
原帖由 Kane 於 26-1-2010 23:54 發表

你果只係肥PMAG
入到MASADA 的
只入到masada?甘即係M4無望...

18 12
發新話題