25 12
發新話題

PTW美砂酮中心(大東亞貼圖分享共榮圈)

其實隻"MAGPULL"個手揪原意係向前後, 定係左右呢...??

我更愛12" OMEGA X 多D~~

後期出果d有個位可以放支小螢光棒入去頂住吓

如果有, 個位置係起圖中紅色框(相中款係冇既), 形狀係一粒的, 扭開就可以塞支小螢光棒入去

玩返轉頭, 粟米開邊.....(其實係自己死蠢.....見dd omega可以分上下就以為可以好似RAS咁加203....點知太窄, 係唔得既.... )

引用:
原帖由 spec.ops. 於 12-6-2010 00:18 發表

係既,不過原裝托好神奇,可以玩lipo左右逢緣
我發現原裝托都用到hotpower 3連裝 2200mah

隻saw 手柄揸上手真係好正嫁,  以前有支CA 249,支鎗重, 個原裝手柄鬼咁唔舒服,  之後換左隻吉打 249手柄, 隻柄係用一間T字頭係真野手柄廠造吉打改位FIT落249, 一換上去支CA 249, 一揸上手, 感覺實在, 舒服,心中一句:"呢D味叫人體工學囉....."

另外我果"抽" 2200電係HOTPOWER  11.1V 15C 3連裝, 個款似係LMT款STOCK  專用

DD LITE Rail  12.0FSP    +  DUMMY Primary Weapon Systems Piston block

附件

3-8-2010 15:19

nice 有冇買埋其他色, 玩two/three tone~~

引用:
原帖由 kfc 於 15-8-2010 10:32 發表

$就唔好提啦,不過好很重就真
是否A.S. 果條~?

隻FAG 可以再裝前D~

Rainier Arms UltraMatch Billet Upper
賣點之一Designed to work with the Magpul BAD lever~~~

係咪"囉"一刀~~~

引用:
原帖由 Devon 於 21-1-2011 00:21 發表
my N4
快d換埋tango down 或 "tango down款" pistol grip~~

引用:
原帖由 sailun412 於 22-1-2011 01:12 發表
限量別注色 樣板.....
PTW 個P  同GROUP 個P 大細係咪有DDD唔同左

25 12
發新話題