發新話題

PTW美砂酮中心(大東亞貼圖分享共榮圈)

引用:
原帖由 spec.ops. 於 11-5-2011 18:50 發表
1720?
好似有d似係1750 喎..

終於改好哂...
12" 內外管...而家又輕又balance 返...
冇啦啦又執左隻EOLAD 返黎..

仲差個lmt 下身就搞掂..

引用:
原帖由 ohnavi 於 25-5-2011 10:14 發表

美國呢排D野好平甘喎師兄
唔係啦...係個FD 啱啱收返呢平放比我..
見之前放哂d 553 同exps, 又咁啱有隻eolad 先買, 如果唔係咪搞...
eotech, 一隻就夠, aimpoint 就想要多幾隻..
希望遲d有人放m4s.

引用:
原帖由 ayaka 於 25-5-2011 11:28 發表

MRP用12"外管!? 自己車的嗎?
係CUSTOM, 不過唔係我車.
呢份野係P牌面世前已經有..
咁你諗下係咩野外管啦..
呢份MRP 係我呢邊班發燒友車出呢..
最衰佢地已經轉行,如果唔係大把野玩..
我都係好彩執到佢地D唔要D賣淨庶..

引用:
原帖由 ohnavi 於 25-5-2011 12:01 發表

我都想要D賣淨蔗
D 賣淨蔗好難搵..
之前搵到係VLTOR 賣淨蔗, 個OWNER 唔放..
其實我最想要條LMT MRP RIFLE LENGTH.
不過我知佢地冇整過.

啱啱都入左D LARUE INDEX CLIP 玩下. 用M600 定係用M952V 靚仔D 呢??

引用:
原帖由 ayaka 於 12-6-2011 15:47 發表
內藏14.5"
pretty KAC front sight, super nice....

引用:
原帖由 spec.ops. 於 13-6-2011 05:43 發表
mag catch既料同造工OK嗎?
唔知GP 個隻, 不過我有一隻PRIME 出, 個MAG CATCH 有D 鬆..有D左搖右擺..

引用:
原帖由 ayaka 於 13-6-2011 11:21 發表
GP呢隻係for gbb....係唔fit ptw
長左d...要挫先裝到
造工都係一貫gp 鋼件...rust
所以都係入返真貨NORGON 著數..

引用:
原帖由 spec.ops. 於 13-6-2011 20:49 發表

Prime居然咁差?
佢出比自已d gbb, 應該同s記同數,
不過試落支ptw到, 比原廠個隻鬆.
試返落支gbb 到又ok 喎..
所以如果用真係用返堅野好..
不過成us80, 又覺得唔係太值.

re: wilfred & ohnavi 兄
其實我都鍾意952v 多d.
不過支952v 個尾又真係太大舊.
希望sf 整d 細個d 既尾就perfect 啦.

引用:
原帖由 spec.ops. 於 14-6-2011 07:19 發表

同感,好彩我隻KAC款FIT啫
最緊要FIT 位, LOCK 完夾唔會鬆.

終於搞掂另一個upper. 而家兩兄弟係齊到..
m16 s記管cut 短~16".

哈哈, 我都想.
不過係既,都唔會要黎改啦...
話哂KAC d 野價值不菲.

引用:
原帖由 ohnavi 於 7-7-2011 11:42 發表

睇你忍得幾耐
好在我仲未買得真槍.
如果唔係一定左支MD KAC.
見CASEY 仲話有, 價錢非常合理..

發新話題