發新話題

PTW美砂酮中心(大東亞貼圖分享共榮圈)

朋友幫忙美國訂購,
引用:
原帖由 pc19991057 於 7-9-2011 21:57 發表

想問下CHING支CONTOUR HD 係邊有得賣?

引用:
原帖由 pc19991057 於 7-9-2011 21:57 發表

想問下CHING支CONTOUR HD 係邊有得賣?
ebay taobao... google : CONTOUR HD / CONTOUR GPS  就大把地方啦,不過網上買ship to HK
Systema all the way. Porsche all the way....

ebay ship過黎都唔係好貴.

Pls excuse for my cheap camera
Daniel Defense RISII M4
DD x noveske x vltor

Systema PTW M4
RS Daniel Defense M4 RISII
FCC Custom 14.5 noveske barrel
Madbull noveske switchblock
FCC vltor IMOD stock
Dytac AAC QD suppressor

無聊影下相
我係鴨仔,唔好打我!

回覆 996# 的帖子

nice mount

由未有PTW 已經可始深深爰上佢, 到而家有PTW 竟然重遇,
係D可遇不可求既時間, 又一次落坑...

引用:
原帖由 jpg 於 11-12-2011 16:33 發表
由未有PTW 已經可始深深爰上佢, 到而家有PTW 竟然重遇,
係D可遇不可求既時間, 又一次落坑...

師兄都有好多賣淨庶ja執

呢套"衰仔Valtar"身我買左成年! 都唔知自己想砌乜款?  

引用:
原帖由 小安哥 於 30-1-2012 16:53 發表

師兄都有好多賣淨庶ja執
好彩者...
之前班友玩到上哂癮, 而家唔玩, 益左我..

新加入PTW大家庭,我的第一枝PTW,多多指教

睇過d相
到最後睇黎買配件重貴過支槍......

引用:
原帖由 jpg 於 31-1-2012 04:14 發表

好彩者...
之前班友玩到上哂癮, 而家唔玩, 益左我..
邊個吾想要吖你話

發新話題