發新話題

PTW美砂酮中心(大東亞貼圖分享共榮圈)

引用:
原帖由 spec.ops. 於 12-6-2010 00:18 發表

係既,不過原裝托好神奇,可以玩lipo左右逢緣
但係原裝托個兩粒葬好易甩x!!

引用:
原帖由 sailun412 於 12-6-2010 00:13 發表
jacky: 簡單就是美 但用格仔尾會好d
多謝你意見, 日後都有好多野要請教你

別客氣 呢度興大家互相學習 臥虎藏龍一山還有一山高 收收埋埋 固步自封只係井底蛙同小人既所為 始終會被世人唾棄.....而家玩得PTW 唔會再有傻仔!!
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 ayaka 於 12-6-2010 00:25 發表

但係原裝托個兩粒葬好易甩x!!
墊墊佢ok
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 sailun412 於 12-6-2010 02:22 發表
別客氣 呢度興大家互相學習 臥虎藏龍一山還有一山高 收收埋埋 固步自封只係井底蛙同小人既所為 始終會被世人唾棄.....而家玩得PTW 唔會再有傻仔!!
淨係大哥已經係一等一高手,教曉細佬唔少野

回覆 178# 的帖子

其實原裝托都唔錯..

引用:
原帖由 sailun412 於 12-6-2010 02:22 發表
我仲以為傻既先玩ptw...lol

引用:
原帖由 spec.ops. 於 12-6-2010 03:54 發表

墊墊佢ok
應該用咩墊呢? 換個大O-RING
入面無野頂住...好難固定..

引用:
原帖由 ayaka 於 12-6-2010 13:04 發表

應該用咩墊呢? 換個大O-RING
入面無野頂住...好難固定..
我用雙面膠紙攪掂

引用:
原帖由 spec.ops. 於 12-6-2010 13:41 發表

我用雙面膠紙攪掂
Thanks~ 試下先

引用:
原帖由 jpg 於 12-6-2010 04:29 發表

我仲以為傻既先玩ptw...lol
我覺得係有要求先會玩ptw..

附件

13-6-2010 00:16

13-6-2010 00:16

引用:
原帖由 spec.ops. 於 12-6-2010 00:18 發表

係既,不過原裝托好神奇,可以玩lipo左右逢緣
我發現原裝托都用到hotpower 3連裝 2200mah

原裝托真係裝到好多野...LIPO + CR123A + Hop adjustment tool

引用:
原帖由 NCP013 於 13-6-2010 18:31 發表

我發現原裝托都用到hotpower 3連裝 2200mah
2200mah咁多?幾多c黎架

引用:
原帖由 ayaka 於 13-6-2010 18:54 發表
原裝托真係裝到好多野...LIPO + CR123A + Hop adjustment tool
係呀,不過我就冇師兄咁堅
只係兩邊各一條20c,中間就放Hop-up adjustment tool

發新話題