發新話題

PTW美砂酮中心(大東亞貼圖分享共榮圈)

引用:
原帖由 小劍仙 於 15-8-2010 14:39 發表

我想知iphone下面嗰舊係咩黎架?
垃圾火機...
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

新人報到
師兄D槍好靚
小弟要出左雙糧先可以加入ptw家庭

引用:
原帖由 小劍仙 於 15-8-2010 12:03 發表
小劍仙向各位大大報到
Welcome!呢邊好好玩架,黎呢邊定居啦
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 小劍仙 於 15-8-2010 14:56 發表

你支M4 URX好正呀
你見過? 仲有M16URX

引用:
原帖由 kfc 於 15-8-2010 10:32 發表

$就唔好提啦,不過好很重就真
是否A.S. 果條~?

不鏽鋼的確係靚 不過用來打都係鋁 所以.....
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 小劍仙 於 16-8-2010 13:16 發表

係呀!好正呀,16URX就未見過幾時post上黎分享下呢?
貼圖區有相架

引用:
原帖由 小劍仙 於 16-8-2010 21:40 發表
所以一般打game我都係用10.3"黎打......其他好多都係未落過場
咁咪好浪費?

發新話題