發新話題

PTW美砂酮中心(大東亞貼圖分享共榮圈)

引用:
原帖由 ohnavi 於 7-7-2011 16:12 發表

死梗呀你!
casey is a good guy
而家等緊OFFSET BUIS..
希望快D有..

引用:
原帖由 ohnavi 於 7-7-2011 17:05 發表

咦咦咦?你搞M110 carbine呀?
冇得搞EMC 啦..都唔係7.62.
終於都放左支ACOG, 諗緊入返TAN 色ACOG 定NIGHTFORCE 1-4X 好..

good job, 睇呢有人又要出血啦...
我返而想知你個兩個細盒係咩呢...
條URX II 係新版MARKING..
MARKING 係咪刻錯左URX III??

引用:
原帖由 ohnavi 於 7-7-2011 17:39 發表

我會揀NF羅,清D架;
我都有D野到...

我都係咁諗..加返個CATTAIL, 1-4X話咁快轉到...
不過又要買MOUNT 啦...諗緊LARUE 定KAC..好..KAC 太貴,又唔係QD唔係太值..

引用:
原帖由 ohnavi 於 7-7-2011 18:10 發表

kac係太貴了,我會揀GG&G或NF Ti mount,
SOCOM都用,一定有原因
GG&G 係好野黎...

引用:
原帖由 ohnavi 於 7-7-2011 18:13 發表

and with this too, 勁
http://www.gggaz.com/b-comp-30mm-ring.html
不過呢類SETTING 係比大POWER SCOPE用, 1-4X都唔駛用啦...
有呢舊野夠哂..

引用:
原帖由 ayaka 於 7-7-2011 18:36 發表
LEUPOLD MARK 8好D
$3000大洋真係俾唔起.
leupold d 人話唔係太得.
俾得$3000大洋, 不如買schmidt & bender

引用:
原帖由 fwkwong 於 8-7-2011 02:06 發表
Sharing my tailor-made TRX PTW
隻lower 終於搞掂左??
不過寧願要返m記..

引用:
原帖由 spec.ops. 於 7-7-2011 22:23 發表

尤其個摺照鬥,放響ACOG下面岩岩好
同意...不過而家好多廠都做到可以放係acog 下面..
不過gg&g係metal 仲要係spring load, 要讚...

引用:
原帖由 ayaka 於 8-7-2011 02:13 發表

"係咁易"上黎睇住先...未上緊的
你地幾個夾錢買隻tool 仲好啦...第時大家都有得用..
仲有個好借口, 要入多幾條, 善用個tools...哈哈..

引用:
原帖由 ayaka 於 8-7-2011 12:00 發表

leupold係mark 8唔得定係其他model都唔得呢?
美軍好多都用佢d鏡
MARK4 都唔係太得, 而家美佬好多轉左用NF.

引用:
原帖由 ayaka 於 8-7-2011 16:05 發表

其實車舊CHEAP CHEAP ABS出黎得唔得呢
都係上玩具姐
上玩具真係唔駛搞到用鋼.
我都冇用磅尺上.

引用:
原帖由 ayaka 於 8-7-2011 16:38 發表

車舊鋁應該唔係好貴
不過要改一改個外形, 令到佢無咁易斷
手頭冇CALIBER, 個磅尺HOLE, 大既係14MM X 14MM.

引用:
原帖由 ayaka 於 8-7-2011 14:36 發表

唔得架! 個muzzle brake會望到個金色adaptor

18", 唔入返條鴨仔??

引用:
原帖由 ayaka 於 8-7-2011 18:21 發表

入左了~ 都幾好! 又夠平!
始終鋼個FEEL 硬淨好多..
之前用鋁係輕, 不過唔夠硬淨..

發新話題