16 12
發新話題

原裝GI mag shell廢物利用?

原裝GI mag shell廢物利用?

無需多介紹啦....大家有咩高見...??
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

gun stand?

大飯盒

起屋..

引用:
原帖由 sesame365 於 8-3-2010 18:47 發表
起屋..
咁就要好多喇...

比個仔做筆盒

引用:
原帖由 payment 於 8-3-2010 23:12 發表
比個仔做筆盒
成20個筆盒,用到上大學都未用完啦

等個仔有禮物送比d同學仔嘛!

引用:
原帖由 payment 於 8-3-2010 23:33 發表
等個仔有禮物送比d同學仔嘛!
嚇親人架

咩住打GAME 練大隻

引用:
原帖由 Kane 於 9-3-2010 02:42 發表
咩住打GAME 練大隻
我中意呢個....記得有位老同曾經常孭14隻GI mag落場, 我肯定頂唔到佢一拳.....
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 sailun412 於 9-3-2010 04:56 發表

我中意呢個....記得有位老同曾經常孭14隻GI mag落場, 我肯定頂唔到佢一拳.....
你講緊我?

不如當手榴彈, 不死人, 一野成隻車埋佢.   講笑...

引用:
原帖由 jpg 於 9-3-2010 14:34 發表
不如當手榴彈, 不死人, 一野成隻車埋佢.   講笑...
咁益佢?

做避彈衣, 打power都唔驚
..............

16 12
發新話題