56 1234
發新話題

我們的M14!!!! 開箱文!!! 已加 grouping 同新圖

我們的M14!!!! 開箱文!!! 已加 grouping 同新圖

今日咁岩要係MK睇醫生.... 睇到一半就有個來歷不明電話打俾我... 一聽就叫我去攞貨~ HAHA
如果唔係我真係彩佢都有味... 下次先...

好啦~ 去圖!!!!

去完試左2支槍... 第一支個AUTO 唔係咁順,冇理由大那那2K咁樣用... 所以真係試真D先好~ 第2支OK, 可以攞走...
今次M14 的確係小弟最愛... 係唔係木身... 唔緊要... 返正我都會換左個木身佢... 但係唔知CA個個得唔得... 要睇下得唔得閒...

老實講... 唔係木身... 但係都做得唔錯啦, 返正M14真鐵又唔係未出過纖維身... 所以算數/係就自己搵個木身~

bolt lock 個下真係幾爽

上鏜個下金屬聲真係同m4個下好唔同, (當然你同真鐵比係冇得比... )

係就係大部分用亞鉛做... 但係買得呢支槍... 就算你係用黎落埸打... 你都唔會用佢係黎melee weapon/ 耕田...
色就一定會甩架啦... 睇下你點睇啦~ 小弟就覺得咪當舊化/有返D粗獷味都好

bolt back 都可以叫ok ge...單發好清脆, 但係AUTO呢下真係唔係好得... 你要AUTO bolt back 爽... 一定要夠油先得... 唔係佢auto 個時真係會唔順+快...

亞鉛... >_< 但係用鋼就真係唔知幾重先得...

俾個尾托特寫大家睇下

俾埋爆炸圖大家睇下...

hop up 佢係可以用手槍ge hop up 膠... 管我就未知用咩啦... 但係就應該唔係aeg 啦... 係ge 話你話幾好呢 >_<

支槍真係都幾準下... 10米左右個grouping 都叫ok (我冇影相... 我係屋企用we.3 珠係天台打)
都叫做足功課啦... 比起佢支m4同埋pdw 真係好唔同...

總結 佢都叫做第一支唔係ar系ge GBB... 俾小小掌聲都要ge... 2.5k 呢個價錢我覺得都叫合理... 唔可以叫抵,
但係佢地真係睇到有用心佢發展落去, anyway~

UPDATE 返先~

ps: 分解俾想像中要易好多 ^_^  nice !!!!

TRIGGER 特寫

彈夾比aeg 大少少

grouping!!!!

10米 單發

grouping

紅圈係第一次 5發  冇support   5cm grouping
藍圈係第二次 10發 有support  只有3cm grouping
hop up 有點偏左

grouping 真係俾想像中好好多 ^_^

黎返個大合照先~~   真木身m14 age + m14 gbb

5星滿分
價錢: ***    (2.5k 買自己心頭好+we保養) 我覺得值得,只係俾到合格
外觀: **     (冇marking+纖維身, 等ebr kit or 木身啦~ )
質感: ****   (重 + 上鏜聲清脆,重gear 怪大好!!! )
準確: ****   (gbb 黎講佢叫好準, 等緊佢出精密管 ^_^)

WE 我等緊你支MP5!!!

have fun!!!!

ps: wgy/cgf only 請勿轉載!!!!

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +10 我很贊同 19-7-2010 18:31
  • gtoray 金錢 +10 我很贊同 19-7-2010 18:31
  • golliwog19 威望 +10 相片分享 19-7-2010 18:24
  • golliwog19 金錢 +10 相片分享 19-7-2010 18:24
惡膠.退散

呀公都未出你咁快有得出...
多謝分享...
我諗應該唔係AEG管...

有毒呀!

我想知道個耐用度...

引用:
原帖由 dexter01107 於 19-7-2010 17:21 發表
我想知道個耐用度...
其實vve平均黎講唔趺唔撞可以用好耐...

引用:
原帖由 sam524 於 19-7-2010 17:22 發表

其實vve平均黎講唔趺唔撞可以用好耐...
咁好大鑊喎!

引用:
原帖由 faihk 於 19-7-2010 17:23 發表

咁好大鑊喎!
我支m4趺過幾次都冇壞過...
3支vve手槍都冇壞過...
其實主要係睇你點用法...

I want to buy this too but i already got a Marui M14

引用:
原帖由 sam524 於 19-7-2010 05:15 PM 發表
呀公都未出你咁快有得出...
多謝分享...
我諗應該唔係AEG管...
應該係馬記手槍管

引用:
原帖由 rYaN 於 19-7-2010 18:16 發表

應該係馬記手槍管
手槍咁長嫁咩!?...

回覆 10# 的帖子

VSR10條管咪得LAW
有一D缺點要講下
1.火帽做的唔令
2.真品木托無法直上

引用:
原帖由 sam524 於 19-7-2010 17:31 發表

我支m4趺過幾次都冇壞過...
3支vve手槍都冇壞過...
其實主要係睇你點用法...
上次睇住你趺
貢樣毒我....無錢呀

引用:
原帖由 seamoncheng 於 19-7-2010 18:39 發表

上次睇住你趺
貢樣毒我....無錢呀
等陣呀公都會出...
毒多你一次...
不過個身真係唔多掂...

引用:
原帖由 sam524 於 19-7-2010 18:43 發表

等陣呀公都會出...
毒多係一次...
噴色噴色

引用:
原帖由 sam524 於 19-7-2010 18:43 發表

等陣呀公都會出...
毒多你一次...
無marking真係有d.....

56 1234
發新話題