發新話題

如果你看到會點?

引用:
原帖由 gtoray 於 9-9-2010 10:44 發表
冇啦啦同咩女仔玩 sms ?
票面係朋友
但成日sms一定有d o野
男ge又憝居
人地有男朋友就咪鬼攪人啦
唔中意D九十後? 有得上"佢"上唔上哎 ? 多q餘!
濛查查自己開始玩緊火也不知?
係呀, 有d上埋床都話唔知咩事ga~
...
讚好兼同意

引用:
原帖由 gtoray 於 9-9-2010 10:44 發表
冇啦啦同咩女仔玩 sms ?
票面係朋友
但成日sms一定有d o野
男ge又憝居
人地有男朋友就咪鬼攪人啦
唔中意D九十後? 有得上"佢"上唔上哎 ? 多q餘!
濛查查自己開始玩緊火也不知?
係呀, 有d上埋床都話唔知咩事ga~
...
阿公大正解

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 9-9-2010 20:16 發表
又不一定有野的,拍左拖又唔會要斷曬所有異性朋友
咁你有冇同異性朋友朋友玩sms ?

~唉~~白痴~
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

居然引火自焚,祝好運

引用:
原帖由 gtoray 於 9-9-2010 20:24 發表

咁你有冇同異性朋友朋友玩sms ?
fb SMS都有,人地都係有仔,又如何?
工作同有私情的sms,要分真係咁難?
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 9-9-2010 21:30 發表

分別係樓主個fd"玩" sms ?
你會唔會形容和工作所需ge sms 叫"同一個傻過你的女同事玩sms" ?

係你唔識分定你都好天真 ?

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 9-9-2010 21:30 發表

"玩"s就已經唔係工作上啦

引用:
原帖由 gtoray 於 9-9-2010 21:41 發表

分別係樓主個fd"玩" sms ?
你會唔會形容和工作所需ge sms 叫"同一個傻過你的女同事玩sms" ?

係你唔識分定你都好天真 ?
另一個角度睇樓主單野,要越軌的,同出事的,唔係睇佢同人地有無sms同講過d乜,係要知兩個人有無失蹤,唔知去左邊,返到o黎又諸多因由
男女雙方係要呃要瞞的,做到睇唔出的都大有人在,我身邊例子都唔少

咁係未知道內情就過早先入為主作判斷?

要出事就會出事,
有時無事都搞到出事,就係因為本來無野,當一方開始有d無謂的猜疑令到雙方都失去信任,結果咪迫得太緊出事
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

總之就係引火自焚.....

有個問題...

真的一問,真的想知..>u<heehee
從男性角度看你會希望自己女友點開口左止
定還是 痛快D港女D 女友一開球就小_佢
Ke....

我會選希望自己女友點開口左止
因為咁樣証明個女仔著緊你..
但係到時個依個情侶遊戲既控制權可能起你手中都唔定

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 9/9/2010 10:09 PM 發表

<1<咁係未知道內情就過早先入為主作判斷?>

<2<有時無事都搞到出事,就係因為本來無野,當一方開始有d無謂的猜疑令到雙方都失去信任,結果咪迫得太緊出事>
正正條女知道E兩點所以冇當場大吵(一向姖ga性格也不會大吵架的)
1<咁係未知道內情就過早先入為主作判斷?>
咋傻試探問男方:「那個女同事點傻法ar?」
男的話:個女同事不時冇啦啦用sms開話題[我好悶ar]之類的東西噤落場悶悶地咪覆下佢囉

2<有時無事都搞到出事,就係因為本來無野,當一方開始有d無謂的猜疑令到雙方都失去信任,結果咪迫得太緊出事>
個女ga正因為噤...計逐相信個男(她話:愛就要信!這就是我的"島"注 如果他走了就證明我...算吧啦~ 加上我唔靚又似男生又木獨走也好正常)
不過見過鬼怕黑個人有D唔開心

我睇佢好矛盾噤囉...
你地覺得條女係唔係好低能呢?
Ke....

引用:
原帖由 Keona 於 10-9-2010 01:05 發表

正正條女知道E兩點所以冇當場大吵(一向姖ga性格也不會大吵架的)
男的話:個女同事不時冇啦啦用sms開話題[我好悶ar]之類的東西噤落場悶悶地咪覆下佢囉

個女 ...
1. 有時無無聊聊都會msn下人,講下是非渡日
2.呢d真係要睇環境

引用:
原帖由 Keona 於 10-9-2010 01:05 發表

唔係多
我覺得個女仔9成對個男仔有好感
當然這個猜測只是基以有限資料

發新話題