發新話題

博c模型

引用:
原帖由 delta 於 29-5-2007 12:29 發表
呢位人兄一係唔出聲, 一出聲就講d咁既氣鎗界神話俾我地聽(僅有的4個帖子都係呢個post), 莫非佢就係博c
呢個係一個迷....

其實咁多位師兄試過最長一雞打幾多發?

引用:
原帖由 law 於 29-5-2007 13:55 發表
其實咁多位師兄試過最長一雞打幾多發?
1隻300匣到...因為怕摩打過熱

emmmm........
say nothing.....10'000bb per game.......

引用:
原帖由 golliwog19 於 29-5-2007 14:03 發表
say nothing.....10'000bb per game.......
我只係覺得污染環境.........

引用:
原帖由 queen 於 28-5-2007 23:36 發表

又唔好咁講, 我哋改槍改得差啫.......

不過....一雞八千..................勁.........拖水池都唔知得唔得
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 golliwog19 於 29-5-2007 14:03 發表
其實唔好話人地...

我都試過,249 2500rd reload左4次....
鵰。豹。狸。獅。狒

建議掉呢個Post去Fun享集中營

你地做唔到唔代表唔得ge......
咁我想問下大家....我full...緊你你又點出黎打我ar....
如果你話得ge....大家都心照la......

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 16:52 發表
咁我想問下大家....我full...緊你你又點出黎打我ar....
師兄我想請教一下如果你前面170度範圍都係敵人相隔20米距離,你支槍係咪可以COVER得晒咁多個位........

你唔好玩la...
如果係咁你會唔會出去打人ar......

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 16:52 發表
引用:
原帖由 jackyafk 於 28-5-2007 10:41 發表
各位c兄....我比佢整過把m4...打左3年..
3年內每個星期都有打game..每場game都打過萬飛wo....
佢都唔係咁差姐....
講真,個問題唔係「我full...緊你你又點出黎打我ar....」

而係3年內打左1560000飛,520包彈,如果係吹水ge請到吹水區,你此番言論會唔會係當cgf所有人都係百痴?
鵰。豹。狸。獅。狒

唉.......game 場無限kai ......

下.....你地唔好咁天真la.....
我想咁下係e度ge人.....
你地當把槍係乜先....
工具??????
定係放係屋企鍾意先拎黎打ge玩具?????
講真係e度都有我好朋友係度...佢地都會知我每次打game都打3~4包彈...
你地做唔到...唔代表係唔得ge....

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 17:36 發表
下.....你地唔好咁天真la.....
我想咁下係e度ge人.....
你地當把槍係乜先....
工具??????
定係放係屋企鍾意先拎黎打ge玩具?????
講真係e度都有我好朋友係度...佢地都會知我每次打game都打3~4包彈...
你地 ...
不如你講下你果枝槍乜料

發新話題