68 12345
發新話題

點樣可以低調咁知道女仔有冇男朋友呢?

由於追女經驗缺乏, 所以想向各師兄求教

Walk up to her, say "hi, are you single?"
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Anonymous 於 29-3-2011 21:50 發表
由於追女經驗缺乏, 所以想向各師兄求教
特別日子約佢咪知囉~~~
再吾係多D約下人星期六日~~如果有男朋友通常都會吾得閒
再吾係不經意問下人都得﹐例如﹕你就來生日~洗吾洗陪男朋友呀﹖

引用:
原帖由 victorlee48 於 29-3-2011 22:29 發表

特別日子約佢咪知囉~~~
再吾係多D約下人星期六日~~如果有男朋友通常都會吾得閒
再吾係不經意問下人都得﹐例如﹕你就來生日~洗吾洗陪男朋友呀﹖
呢d我試過,其實好多女仔一聽到呢d,
就基本上get到你其實想問佢咩...

引用:
原帖由 Anonymous 於 29-3-2011 22:47 發表

呢d我試過,其實好多女仔一聽到呢d,
就基本上get到你其實想問佢咩...
咁反應如何呢?

間接問佢D朋友

玩 truth or dare !! ~

引用:
原帖由 navyjaa 於 29-3-2011 23:20 發表
就算玩緊truth or dare都唔可以直接問
最多間接咁問''計埋宜家o個個 拍過幾多次拖''
正路佢會唔覺意講堆出黎宜家係唔係單身

引用:
原帖由 主人 於 29-3-2011 23:33 發表

就算玩緊truth or dare都唔可以直接問
最多間接咁問''計埋宜家o個個 拍過幾多次拖''
正路佢會唔覺意講堆出黎宜家係唔係單身
吓 ?! 唔可以直接問既咩 ...
咁既話 Dare 的話就叫個女仔直接打電話比「男朋友」

咁樣得唔得哦 ?!

引用:
原帖由 navyjaa 於 29-3-2011 23:41 發表

吓 ?! 唔可以直接問既咩 ...
咁既話 Dare 的話就叫個女仔直接打電話比「男朋友」

咁樣得唔得哦 ?!
打比條仔同佢講分手!

我係樓主, 今云各方高手拔刀相助, 小弟萬分感謝

回覆 9# 的帖子

樓主唔想咁易比人get到ma

觀察過不同人的情況

一個""唔覺意搭訕""途中,講一d類似""xxxxxxxxx搵你男朋友ma"""

無的 / 有但係個女的本身段關係開始唔好的,一般都係講""邊度有""
有的,都會話""又係wor""之類

[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 navyjaa 於 29-3-2011 23:20 發表
無乜用,因為可以有假答案
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

點解要低調......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

68 12345
發新話題