發新話題

點樣可以低調咁知道女仔有冇男朋友呢?

walk up to a girl like a man...
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Elf 於 30-3-2011 02:19 發表
walk up to a girl like a man...
唔係單刀直入,大搖大擺就係man ge
有d唐突更似乎有點無禮

你有冇人Facebook ar?

有冇男朋友, 大問題嗎..
男未婚, 女未嫁.
想做咪去做羅,
有男朋友唔代表, 你冇行.
相反冇亦唔代表你一定得..
有D野咪試下羅..

引用:
原帖由 jpg 於 30-3-2011 03:48 AM 發表
有冇男朋友, 大問題嗎..
男未婚, 女未嫁.
想做咪去做羅,
有男朋友唔代表, 你冇行.
相反冇亦唔代表你一定得..
有D野咪試下羅..
我係樓主, 因為對方有同冇, 追既方法會有d唔同

引用:
原帖由 Anonymous 於 30-3-2011 09:01 發表

我係樓主, 因為對方有同冇, 追既方法會有d唔同
有何不同 ? 願問其詳

引用:
原帖由 爛鏡王 於 30-3-2011 03:26 發表
你有冇人Facebook ar?
fb先係最多假象
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 Anonymous 於 29-3-2011 21:50 發表
點樣可以低調咁知道女仔有冇男朋友呢?
由於追女經驗缺乏, 所以想向各師兄求教
你咪低調咁去問個女仔冇男朋友鑼! 溝女界女掂唔掂就只係講你很唔很洗錢! 有錢洗既條女一定會entertained下你! 如果你唔洗錢但又想上下其手的話!.......就最好.....上樓個隻羅!

(我唔係樓主)
唔好意打擾一下
我覺得有無男朋友根本唔係重點問題,問題應該係有咩方法令到佢接受你同鍾意你

引用:
原帖由 gtoray 於 30-3-2011 03:18 發表

唔係單刀直入,大搖大擺就係man ge
有d唐突更似乎有點無禮
總好過私私縮縮......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 rho837 於 30-3-2011 18:33 發表

你咪低調咁去問個女仔冇男朋友鑼! 溝女界女掂唔掂就只係講你很唔很洗錢! 有錢洗既條女一定會entertained下你! 如果你唔洗錢但又想上下其手的話!.......就最好.....上樓個隻羅!
溝女界女掂唔掂就只係講你很唔很洗錢! 有錢洗既條女一定會entertained下你! << 咩道理...

引用:
原帖由 rho837 於 30-3-2011 18:33 發表

你分唔分得清
嫖妓同追女仔的分別?

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 30-3-2011 06:16 PM 發表

fb先係最多假象
在下有一半既女性朋友唔到結婚果日都唔會POST男朋友既相架
click>

引用:
原帖由 VEC 於 31-3-2011 10:12 發表

在下有一半既女性朋友唔到結婚果日都唔會POST男朋友既相架
你肯定o個d係"朋友"?

引用:
原帖由 boni 於 31-3-2011 10:17 AM 發表

你肯定o個d係"朋友"?
補充番先,在下都相信同果D女性朋友既友誼都夠GE(當然亦唔太深),佢地會提佢地有男朋友,但响Facebook就唔會有蛛絲螞跡啫
click>

發新話題