發新話題

點樣可以低調咁知道女仔有冇男朋友呢?

[quote]原帖由 VEC 於 31-3-2011 10:27 發表

補充番先,在下都相信同果D女性朋友既友誼都夠GE(當然亦唔太深),佢地會提佢地有男朋友,但

引用:
原帖由 VEC 於 31-3-2011 10:12 發表

在下有一半既女性朋友唔到結婚果日都唔會POST男朋友既相架
其實要知對方有無BF, 唔難丫, 要做人地BF反面難D....唔好煩D無難度既問題~
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Andy 於 31-3-2011 09:20 AM 發表

你分唔分得清
嫖妓同追女仔的分別?
笑左!

#26 - Hee Hee !  我講既係中港現實之"真理" !  你地越大, 見得越多就會明! 初時講心 !  拖時講金 !  條女有冇男友真係唔咪問題 !  條女大唔大洗及有冇碌爆咭就一定越早知越好! 如果係呢類女! 即走 !  我之前拖個空姐! 樣正身形正! 周身名牌 ! 但係點解佢同佢條仔分手 !  佢條舊吉打政府工個樣都企理??? !  嘩! 同佢拖左三個月發覺有財務工司call佢 !  當時呢個空姐重話想般來同我一齊住 !  根住佢個friend同居空姐睇唔順眼call我報吋財務公司上門揾佢! 大鑊野係個空姐條舊男友同左佢個friend(報吋空姐一齊)! 佢舊男友同我講佢碌爆咭起碼60萬! 之前幫佢填左15萬當分手費 !  當然即時唔比住般過來! 比5萬當係一齊開心幾個月算啦! 追女仔唔咪好過引家炸! 到你有錢時你估啲女唔游來塭你咩!

嫖妓同追女仔的分別? 嫖妓有野性病風險! 追女仔個啲感觸就好似毒引! 初時次次點到即止但當比你點到啦又只係不外如事, 重分分鍾走唔甩, 溝到手啦次次同佢出街時見到啲走光露底langmo都會狂睇咪又係想溝別一件(呀唔咪! 只係想... )! 老嫖用現金交易同無手尾根! 你想佢係乜都可以! 空姐! missy! 學生! 護士...... 講下姐! 唔好嫖妓溝女努力工作讀書吧! 如果你唔咪靚仔唔係smart仔! 就算比你屋企多多錢給你去溝女都冇用! 追個好老婆set個家係要用自已既實力!

引用:
原帖由 Andy 於 31-3-2011 09:20 發表 你分唔分得清嫖妓同追女仔的分別?
雖則過程不同,但目標一致
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 rho837 於 31-3-2011 12:38 發表
#26 - Hee Hee !  我講既係中港現實之"真理" !  你地越大, 見得越多就會明! 初時講心 !  拖時講金 !  條女有冇男友真係唔咪問題 !  條女大唔大洗及有冇碌爆咭就一定越早知越好! 如果係呢類女! 即走 !  我之前拖個空姐 ...
初時次次點到即止但當比你點到啦又只係不外如事, 重分分鍾走唔甩, 溝到手啦次次同佢出街時見到啲走光露底langmo都會狂睇咪又係想溝別一件(呀唔咪! 只係想... )!

心聲呀 ...
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 31-3-2011 14:11 發表
雖則過程不同,但目標一致
呢啲咪見地羅 !  

其實我覺得o係呢個男女關係既博奕入面, 供求雙方都係有責任既

你只願意付出金錢, 自然會搵到D只想要金錢既人
你想要感情, 肯付出感情, 肯去搵, 總會搵到願意付出感覺既人

金錢同隨年月消逝既美貌都係有價既, 但係不朽既感情係無價既

只願意付出有價既金錢, 但係又要人供應無價既感情, 點計都唔o岩數
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

我身為港龍既舊職員,我可以好肯定地講...只要你有錢...唔需要靚仔...乜女都有得你食
真感情???我見過好多對...有錢都可以有!!!!

引用:
原帖由 爛鏡王 於 31-3-2011 20:18 發表
我身為港龍既舊職員,我可以好肯定地講...只要你有錢...唔需要靚仔...乜女都有得你食
咦............
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 31-3-2011 20:24 發表

咦............
E乜鬼丫,大家做左咁耐人...錢係萬能架MA...有邊個唔認同先???企出黎講囉
有人問,咩叫有錢有感情...睇多D娛樂版啦
最好既例子
家偉仔唔係靠IT起到圍,細個D 1:40變晒1:1...你估佢有冇可能食到豆豆先??
而家你問豆豆同佢有冇感情...緊係有啦...無家偉..3D肉蒲可能有佢份呀 !

引用:
港龍仲請唔請人 ?!

國泰就免了。

引用:
你做咩部門見到咁多嘢

有供有求。有女仔鍾意男仔有錢,有啲鍾意靚仔,有啲鍾意心地好,有啲鍾意大隻etc.
不同人有不同preference. 又唔係有錢大晒

同埋有錢真係唔會有真感情?

引用:
原帖由 boni 於 31-3-2011 21:46 發表
有供有求。有女仔鍾意男仔有錢,有啲鍾意靚仔,有啲鍾意心地好,有啲鍾意大隻etc.
不同人有不同preference. 又唔係有錢大晒

同埋有錢真係唔會有真感情?
我相信有錢都可以付出真感情去得到真感情既
-但丁

發新話題