發新話題

師兄們,,應該點溝佢丫???

引用:
原帖由 061084 於 27/4/2011 16:30 發表
要天時,地利,人和先得,再唔係自己製造機會,

一係你自己打上電台問,小弟平時聽好多收音機節目都係D聽眾打電話上電台問類似樓主的感情問題

唔知點解我個FD見到D女第1句就問你受唔受溝........但E個戰術很成功,好多次都比佢溝到
請問你個fd係唔係好靚/型仔or好有錢......?
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

一本書你淨係睇封面唔揭開,你永遠唔知結局

緊要有人行出第一步

衰左又未必無fd做既

支持樓主主動出擊
衰左咪塭個第個

出馬la
呢個唔得未下個
正所謂女死女還在
呢個世界係無溝唔到既女
只在乎得同唔得既姐

引用:
原帖由 →刃← 於 1-4-2011 19:24 發表
開左口的話如果做唔到情侶都唔好做返fd
如果唔係仲痛苦呀!
呢個情況我試過~千祈唔好制!
當佢仇人又唔係
當佢fd又唔係
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 louisli 於 27-4-2011 23:51 發表
一本書你淨係睇封面唔揭開,你永遠唔知結局

緊要有人行出第一步

衰左又未必無fd做既
上左岸有經歷果然唔同d

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

朋友你幾大年紀?

30歲以下 - 可以單刀直入! 溝下無防! 溝得到乜未必好, 溝唔到咩又唔洗想到壞腦....唔好比條女覺得你只係想交配先致溝佢.

30歲以上 - 都係過句單刀直入! 溝到咪問下佢一唔一齊做人世幫你打種! 溝唔到都係好事! 可以上樓 bing bon ......

唉,,,其實我係唔知點開口好,,,有機會來到,,應該點講??

回樓主:

睇你自己係咪仲好想而家咁的情況 (即係鍾意又未敢表白), 佢向你算係暗示左, 只係睇你想吾想表白 (女仔好少會對異性講明白的, 少少講你有機, 即係暗示左)

當然, 無話一定表白左實ok, 相處下來,夾吾到亦有可能

表白左, 有個知字, 得的恭喜你, 吾得的, 可以放低多年困擾你的事, 可以向森林再進發 (吾係要你花心, 但只係得吾到的野, 永遠會覺得係最好, 亦吾會開放自己去接受新的感情, 何苦呢)

引用:
原帖由 WTF01 於 28-4-2011 12:48 發表
唉,,,其實我係唔知點開口好,,,有機會來到,,應該點講??
唔好轉彎啦
直接啦

但係可惜丫,,,我開POST果陣係4月1,,而家己經變左好多

想當年....我都係厚住臉皮去問另一半......

引用:
原帖由 WTF01 於 28-4-2011 12:48 發表
其實你地都識左咁多年,如果佢肯同你單獨出街,你咪搵個機會拖佢隻手咯,佢吾"fing" 甩你的話, 就掂 (係老土d, 但實用 )

好多時對方都會問你做咩, 但又比你拖住,咁咪直接講你鍾意佢咯, d 女仔係都要男仔講到白曬架
(以上係我個人經驗, 只作參考)

引用:
原帖由 WTF01 於 28/4/2011 12:56 PM 發表
但係可惜丫,,,我開POST果陣係4月1,,而家己經變左好多
而加咩狀況?

發新話題