發新話題

師兄們,,應該點溝佢丫???

引用:
原帖由 WTF01 於 28-4-2011 12:56 發表
但係可惜丫,,,我開POST果陣係4月1,,而家己經變左好多
你個心有無變
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

我地之間變左啫

引用:
原帖由 WTF01 於 28-4-2011 13:17 發表
我地之間變左啫
得左

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

就係唔係先......
都唔識點講喇

引用:
原帖由 jimjimto 於 28-4-2011 13:00 發表

其實你地都識左咁多年,如果佢肯同你單獨出街,你咪搵個機會拖佢隻手咯,佢吾"fing" 甩你的話, 就掂 (係老土d, 但實用 )

好多時對方都會問你做咩, 但又比你拖住,咁咪直接講你鍾意佢咯, d 女仔係都要男仔講 ...
借的意拖手仔呢招真係橋唔怕舊.....

引用:
原帖由 061084 於 28-4-2011 13:04 發表

而加咩狀況?
聞說而家佢有個心上人

引用:
原帖由 jimjimto 於 28-4-2011 13:00 發表

其實你地都識左咁多年,如果佢肯同你單獨出街,你咪搵個機會拖佢隻手咯,佢吾"fing" 甩你的話, 就掂 (係老土d, 但實用 )

好多時對方都會問你做咩, 但又比你拖住,咁咪直接講你鍾意佢咯, d 女仔係都要男仔講 ...
其實你要明白,兩個人可以係埋一齊,係建基於雙方對對方有冇好感。你既情況係唔知對方係唔係有意,你咪製作機會囉,兩個人可以一齊,根本唔須要表白,對方對你有意自然會接受你做既事,例如你拖佢隻手,你同佢食同一碟飯,飲同一杯野,佢肯就已經係接受左你啦!你可以做下呢d小測試…
另外,話怕表白之後冇左朋友,如果真係咁易做唔到朋友,佢本身都唔係你真朋友啦…
其實兩個人一齊,好多時都係由曖昧而開始,即係超過朋友關係,但係又未係戀人跟住落黎係點就睇你造化!

補充一句,人生幾十年,一生你會遇到好多人,呢一刻你眼裡只有佢,下一刻你就可能遇到第二個,呢一個係唔係真係你想搵既人,你自己諗!如果你話只係想同佢拍散拖而唔係做人世,咁你又唔使諗咁多,一係義無反顧咁去追佢,一係就多一事不如少一事啦!

多謝師兄,,,辛苦了~你的手

You are welcome.

引用:
原帖由 WTF01 於 28/4/2011 01:32 PM 發表

聞說而家佢有個心上人
最KICK手就係咁3個人
小弟送你1首歌-取消資格
http://www.youtube.com/watch?v=rkYINl2jP3A
小小應景!!!

唉! 溝到或溝唔到都係其次! 最掔要個過程唔好有壓力唔好做到單方或雙方或其他人尷尬! 如果條女都講到明"散左可能冇fan做which means就係冇fan做!" 你都知係乜野事! 好可能你在佢心目中唔達標, 當佢見到有第三者條件比你好就有可能過主! 如果佢係冧你的話幾年前以經同你走買一齊!

我覺得呢隻股票買唔過! 有風險

嘿! 重有心而既男人!

佢可能揾你做佢隻狗仔! 開心就同心上人一齊, 出事就可能用你啲時間去止痛! 好翻就抱你買路邊再揾個過!

今次真係"亢啲啦Baby"!

算把啦! 去ding don下! 然後再揾個別人吧! Good Luck

引用:
原帖由 rho837 於 28/4/2011 02:58 PM 發表
唉! 溝到或溝唔到都係其次! 最掔要個過程唔好有壓力唔好做到單方或雙方或其他人尷尬! 如果條女都講到明"散左可能冇fan做which means就係冇fan做!" 你都知係乜野事! 好可能你在佢心目中唔達標, 當佢見到有第三者條件比 ...
照C兄咁講,我都勸樓主都係放手,再拖落去都係冇意思

我experience覺得係鑼! 放手重好啦! 扮大方唔好上當, 等條女醒下, 唔好以為係上菜!

對呢類女! 要好狠心! 你要證明到比佢睇你可以有其他女同你一起! 只係當佢係fan! 上菜! 超......周街都係啦!

上面全部都只係講下! 自己想清楚.......

我又唔係咁諗,不過...唔多俾意見喇...

樓主睇定d先

發新話題