52 1234
發新話題

[個案研究]拍唔拍拖關你鬼事

[個案研究]拍唔拍拖關你鬼事

點解我班fd每次見到我同一個女仔食飯, 佢地都要係咁唱

仲影埋d相放fb既

唔通佢地係gay?對男人特別有性趣
我生得聰明得罪你咩!!!

回覆 1# 的帖子

個人做法

唔鬼理佢地, 等佢地玩悶左就唔會再煩住晒!

正一葡萄X.......

?人係咁,冇計…
你大可以反客為主咁問佢:咁得閒影我唔駛陪女?你真陰公Xd

機會係要自己把握架

佢地講得多就會厭!

唉, 所以娛樂圈班人有d真係好慘

明明係2個人既事

但就要比人影哂相, 上哂雜誌, 比班抽水既抽水, 食花生既食花生

------------------------------------------------------
利益申報:小弟是單身

你班Friend 係小學生?

做返自己既事

你班 friend 咁多時間關心人 , 注定自己食蕉

ps : 個女性朋友ok 唔ok ? 有機不仿發展下 ~

引用:
原帖由 fire23wong 於 9-4-2011 05:48 發表
你班Friend 係小學生?
佢真係好似發現新大陸咁, 叫佢剷又唔剷
引用:
原帖由 於 9-4-2011 07:12 發表
做返自己既事

你班 friend 咁多時間關心人 , 注定自己食蕉

ps : 個女性朋友ok 唔ok ? 有機不仿發展下 ~
努力緊

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 9-4-2011 12:22 發表

佢真係好似發現新大陸咁, 叫佢剷又唔剷
[陰謀論]你d fd見你同女仔食飯都好似見到奇景咁, 會唔會係你平時做d野俾人誤會你性取向之類有d問題呀 [/陰謀論]

引用:
原帖由 Pvt.King 於 9-4-2011 12:26 發表

[陰謀論]你d fd見你同女仔食飯都好似見到奇景咁, 會唔會係你平時做d野俾人誤會你性取向之類有d問題呀 [/陰謀論]
我性取向101%正常, 但佢就gaygay地

佢地都係羨慕你姐

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 9-4-2011 11:10 發表

我性取向101%正常, 但佢就gaygay地
唔通佢gay...........你??????

引用:
原帖由 亞爾多 於 9-4-2011 12:42 發表
佢地都係羨慕你姐
雖賒係咁

但我覺得佢地有陣時真係過左火
引用:
原帖由 ranger_hk 於 9-4-2011 13:08 發表

唔通佢gay...........你??????
有時我都唔知佢真gay定假gay

52 1234
發新話題