發新話題

窮鬼垃圾版 D.I.Y. MSG90 制作實錄

自氣動KG-9,氣動p90(toy-tec)改aeg後多年未見過大工程DIY!!
偽君子!永遠虛偽!

尾托伸縮櫃桶電池箱掣作part 1

此制作純為小弟無聊興趣,比例亦非實數,全為段估制作,要求甚低,有怪莫怪

附件

11-4-2011 21:30

開料

接合間隔骨強化櫃桶

接合另一邊

完全接合

用橡根加固.....待.....膠水乾

電池試位

頂視型態

預備噴油

噴左一邊既效果

再噴埋另一邊

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +30 原創內容 12-4-2011 14:17
  • gtoray 金錢 +30 原創內容 12-4-2011 14:17

引用:
原帖由 joey 於 11-4-2011 19:34 發表
支持diy
感謝支持

師兄…實在太勁…
真係要寫個服字…

"The tree of liberty must be refreshed from time to time with the blood of patriots and tryants"   Thomas Jefferson

引用:
原帖由 ohnavi 於 11-4-2011 18:59 發表
離晒譜!樓主師兄又係手工勁到爆!
CGF真係高人處處。期待完成品
多謝師兄欣賞
小弟不敢當
高人多的是,天外有天,人外有人
只希望各位師兄師傅多點給小弟回應或提點一下小弟,無言感激

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 11-4-2011 21:27 發表
自氣動KG-9,氣動p90(toy-tec)改aeg後多年未見過大工程DIY!!
多謝師兄關注
自氣動KG-9,氣動p90(toy-tec)改aeg......師兄方唔方便post條link比小弟參考下.Thank  you

因為小弟在CGF時間尚淺 唔知訂

引用:
原帖由 tango1997 於 11-4-2011 21:54 發表

多謝師兄關注
自氣動KG-9,氣動p90(toy-tec)改aeg......師兄方唔方便post條link比小弟參考下.Thank  you

因為小弟在CGF時間尚淺 唔知訂
不是我係朋友,十多年前了!!
偽君子!永遠虛偽!

引用:
原帖由 larrygiggs11 於 11-4-2011 21:43 發表
師兄…實在太勁…
真係要寫個服字…
多謝師兄跨獎
x2000

今日係公司一開呢個post...
嘩左出黎...樓主真係強到爆炸!
忍唔住要讚好
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 11-4-2011 21:59 發表

不是我係朋友,十多年前了!!
師兄既朋友有得咁既功力,都應該係JAC及MGC年代或再早期既師傅,
原因係當年所有零件補品都唔多,有都好貴,所以當年D師兄,好多野都係DIY

引用:
原帖由 nishi 於 11-4-2011 22:01 發表
今日係公司一開呢個post...
嘩左出黎...樓主真係強到爆炸!
忍唔住要讚好
感謝師兄讚賞

C兄佩服佩服 !想問問個選擇掣有冇fuction??

引用:
原帖由 ranger_hk 於 11-4-2011 22:12 發表
C兄佩服佩服 !想問問個選擇掣有冇fuction??
多謝師兄支持
個選擇掣係會有fuction

引用:
原帖由 Vindicator 於 11-4-2011 22:24 發表
多謝師兄支持

發新話題