發新話題

求救

求救

求救
小弟支豬p m4唔知點解入左電都開唔到槍....
按下機板時只發出了"卡"一聲,完全唔係正常既開槍聲音...[]
嘛煩師兄們幫幫手解答[]

1.冇電
2.摩打腳接觸不良
3.波箱數左

引用:
原帖由 亞龍 於 27-1-2007 03:23 PM 發表
1.冇電
2.摩打腳接觸不良
3.波箱數左
1.應該唔會冇電...因為我試過2排電了[]
2.咁應該點樣整番呀?[]
3.落過一次場....唔會咁快瓜....[]
唔該師兄解答[]

[em62]
引用:
原帖由 alan 於 27-1-2007 15:40 發表

1.應該唔會冇電...因為我試過2排電了
2.咁應該點樣整番呀?
3.落過一次場....唔會咁快瓜....
唔該師兄解答
我答你o個D野,自己睇下中唔中先la...............[em62]

引用:
原帖由 亞龍 於 27-1-2007 04:38 PM 發表
我答你o個D野,自己睇下中唔中先la...............
剛剛睇過個馬達....甩左條電線,跟住我駁番好....再試.....都係唔得,有卡個一聲[]
咁係唔係真係掃左波箱呀?[:[] [] []

引用:
原帖由 alan 於 27-1-2007 16:58 發表

剛剛睇過個馬達....甩左條電線,跟住我駁番好....再試.....都係唔得,有卡個一聲
咁係唔係真係掃左波箱呀?   
你支係咩槍,有冇改過野,打開咩力,用幾v電???
再唔係你打比我la..........98765426

引用:
原帖由 亞龍 於 27-1-2007 08:29 PM 發表

你支係咩槍,有冇改過野,打開咩力,用幾v電???
再唔係你打比我la..........98765426
原裝豬p m4,一買返黎乜都冇改過,佢原裝2面至底中力"一時時",用9.6v電"都是豬p的...
好呀~~你幾時方便可以比我打比你呀?[]
感激不盡[]

今日爆左波箱...但係都完全唔知壞咩呀[]
d齒都冇掃到...同埋比個機板,彈弓整左我成個鍾頭 =.="
但係我將個波箱落番個槍身個陣出現左第2d問題...
個波箱落番個槍身個陣,唔知點解,seve個個制郁唔到 /.\...
之後整多幾次....郁就郁到...但係要好大力咁樣"令"先郁到...
之後都係開唔到槍...同時單法按下去個下仲有"拍"一聲 =.="
點解會咁嫁[] 嘛煩師兄們解答[]

麼打掉轉正負?

引用:
原帖由 alan 於 28-1-2007 22:16 發表
今日爆左波箱...但係都完全唔知壞咩呀
d齒都冇掃到...同埋比個機板,彈弓整左我成個鍾頭 =.="
但係我將個波箱落番個槍身個陣出現左第2d問題...
個波箱落番個槍身個陣,唔知點解,seve個個制郁唔到 /.\... ...
有冇擰去'semi'先裝波箱落下身??
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 2-2-2007 05:26 AM 發表

有冇擰去'semi'先裝波箱落下身??
有呀...但係都係唔得

發新話題