發新話題

我應吾應該去馬?

預祝失敗而回~~

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 28-4-2011 20:12 發表

我覺得, 男人有4樣角式

最好既就男朋友

最慘既就係, 你一廂情願

即係女神當你係兵, 玩具, 好人

小弟而家服役緊
全世界都當我係好人咁點算

引用:
原帖由 sam524 於 28-4-2011 20:39 發表

全世界都當我係好人咁點算
據我了解, 好人卡只係台劇作大

真正收卡真係仲難過中6合彩

不過如果你追緊係港女呢, 當我冇講過
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 gtoray 於 28-4-2011 20:30 發表
預祝失敗而回~~
cgf個大家庭幾時都歡迎你

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 28-4-2011 20:42 發表

據我了解, 好人卡只係台劇作大

真正收卡真係仲難過中6合彩

不過如果你追緊係港女呢, 當我冇講過
唔係呀...
只係on居居咁msn周圍問人點睇我...
好多人都話我好人...似係真心...

你地唔好咁嚇樓主LA!
要睇埋今次的約會係點先!

樓主比D勇氣自己,追唔追到睇你自己的做化!

引用:
原帖由 sam524 於 28-4-2011 20:45 發表

唔係呀...
咁睇嚟你真係一個好人

引用:
原帖由 sam524 於 28-4-2011 20:45 發表

唔係呀...
正常好人e個term是唔應該講出黎, 特別係女神面前

有時我講左我多唔知點, 好彩女神傻傻地

佢會即刻答"唔係, 你係壞人"

不過睇黎你真係好人

佢lum唔lum你,係咪對你有feel就真係睇佢身邊係咪有d神兵or狗公係佢身邊啦,
冇既當然好..嗜係佢唔係個d係仔都痴既人(好多女仔都似住自己幾令就不停咁令男仔lum佢,但佢又唔會同lum佢D男仔一齊)
祝君好運

引用:
原帖由 gtoray 於 28/4/2011 20:30 發表
預祝失敗而回~~
你好衰......
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

引用:
原帖由 gtoray 於 28-4-2011 20:30 發表
預祝失敗而回~~
禁黑心-.-
你話佢玩我,我話你玩我就真
都吾知邊句堅x!!

引用:
原帖由 LesterCPY 於 28-4-2011 21:08 發表
佢lum唔lum你,係咪對你有feel就真係睇佢身邊係咪有d神兵or狗公係佢身邊啦,
冇既當然好..嗜係佢唔係個d係仔都痴既人(好多女仔都似住自己幾令就不停咁令男仔lum佢,但佢又唔會同lum佢D男仔一齊)
祝君好運
是冇的(以我所知)

引用:
原帖由 sam524 於 28-4-2011 18:16 發表

姑爺仔tips!?
p.s.其實就呢...你應該話"唔舒服就睇醫生la,我陪你睇"
bingo....女仔已經俾晒位....只要開口話陪佢去睇醫生...
女仔都想人關心下架....

引用:
原帖由 xyzchan 於 28-4-2011 18:31 發表
no~你話先睇醫生後睇戲,睇咗醫生就好咗可以睇戲......(因為你陪佢睇醫生已經係非常關心佢,佢肯俾你陪又係認定你同佢親近嘅關係...)

講真,佢都唔會係大病啦,大病佢自己都去咗睇醫生啦.... ...
讚!....

引用:
原帖由 gtoray 於 28-4-2011 19:21 發表

玩你....:o
再狠狠咁同佢講.....我搵到男朋友啦;hypnotize ;hypnotize

發新話題