發新話題

VFC MP5 GBB 開箱文

引用:
原帖由 seals 於 1-6-2011 00:47 發表
多謝兩位師兄分享!
$27xx包唔包電筒呢?
有無A3賣呢?
無A3單賣... 電筒都要另外買

引用:
原帖由 seals 於 1-6-2011 00:42 發表

Recoil 會唔會太細!
原裝wa m4 gbb打134a都唔係細架

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 1-6-2011 00:48 發表

唔好咁講, 有時間都post埋D相, 一齊多角度研究下

原來呢支嘢咁大力水.. 我打果時都唔多覺, 哈哈..
當然最爽就係好似你咁講, 拉handle, 入匣, 拍頭, 打完, 拉handle, 退匣, 再入匣(如有), 或入孖匣..( ...
係囉...我試打個時一睇個飛標開到咁大都知佢唔係友善
但係店員話只有1.3-1.4j....可能大貨又唔同左

引用:
原帖由 ayaka 於 1-6-2011 00:54 發表

係囉...我試打個時一睇個飛標開到咁大都知佢唔係友善
但係店員話只有1.3-1.4j....可能大貨又唔同左
唔知RA會唔會出負壓幫人降火.. 咁打落呢都幾金, 仲要CQB

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 1-6-2011 00:57 發表

唔知RA會唔會出負壓幫人降火.. 咁打落呢都幾金, 仲要CQB
ra一定會有鋼bolt + npas

引用:
原帖由 ayaka 於 1-6-2011 01:02 發表

ra一定會有鋼bolt + npas
咁佢一定要出埋鋼彈匣無彈不擊發果粒嘢,唔係一定是旦一樣爆。。

點解我要入黎
咁鬼毒

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 1-6-2011 01:04 發表

咁佢一定要出埋鋼彈匣無彈不擊發果粒嘢,唔係一定是旦一樣爆。。
我諗有d難道...應該唔閞隻匣事
因為佢宜家係靠個bolt回唔晒
令個sear不能連接trigger

引用:
原帖由 主人 於 1-6-2011 01:19 發表
點解我要入黎
咁鬼毒
咁你快d出去!!!!  買番支黎解毒

想問問個電筒做得靚唔靚呢 ??
Never Forget

想問問個電筒$$$貴嗎?

回覆 26# 的帖子

靜靜雞偷圖返黎架 唔好話比人知丫

等出A3,如果唔係要另外買尾托,加多HKD 862

VFC呢趟好波!真正心機之作,睇怕一眾MP5 fans都冇得走啦!

引用:
原帖由 seals 於 1-6-2011 01:30 發表
想問問個電筒$$$貴嗎?
幾錢都算啦...放大鏡+led白光咁吸引...
想要就俾銀.
又想要又嫌貴你買玩具算喇.
好多嘢, 無錢就無得玩. 就係咁簡單.

發新話題