發新話題

VFC MP5 GBB 開箱文

引用:
原帖由 seals 於 1-6-2011 15:58 發表
其它槍鋪無保養?
乜wgc有保咩,保d乜?又保幾耐?一年?
我問過, WGC 話VFC未有詳情公怖, 我諗WGC都係睇VFC頭, VFC保乜, 佢就保乜.

不過買行貨一定有着數, GBB打得多實要換零件

引用:
原帖由 ayaka 於 1-6-2011 16:08 發表

彈道係幾直的~ 應該係兩點hop膠的效果
希望快d有npas啦...落場可以有善d~
其實沉日一睇佢個設計, 真係OK, 原廠已有兩點, 即係唔洗換膠, RA又做少樣嘢

我還在考慮下個月會唔會去買多個伸縮托..  

槍帶你會用什麼??

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 1-6-2011 00:37 發表

那原理是 無彈後, 拋殼窗是半關閉, 因為原理是用那零件頂住飛機上的推彈咀, 阻止槍機回位..

這實在是美中不足.. 因為有師兄指出這樣撞擊會令飛機有損傷

我在想, 如果廠家可以研發無彈時有東西頂出來把 阻 ...
這想法, 一早已有人向 VFC 方面建議了, 可惜個結果係 ..
Zu jeder Zeit
an jeder Ort
bleibt das Tun
der Menschen das qleiche

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 1-6-2011 16:24 發表

其實沉日一睇佢個設計, 真係OK, 原廠已有兩點, 即係唔洗換膠, RA又做少樣嘢

我還在考慮下個月會唔會去買多個伸縮托..  

槍帶你會用什麼??
睇睇下伸縮托又幾OK...不過好貴...成8XX
槍帶方面無知點搞好...D SLING位唔岩左手用
解決左成日誤按個電筒制既問題先...

引用:
原帖由 ayaka 於 1-6-2011 18:09 發表

睇睇下伸縮托又幾OK...不過好貴...成8XX
槍帶方面無知點搞好...D SLING位唔岩左手用
解決左成日誤按個電筒制既問題先...
只要有愛,貴又如何?
MP5係要伸縮托至係王道.............

正呀...........

呢隻神火買返嚟咁耐終於可以直上唔郁............

師兄係左手仔就更加要買伸縮托,乜都解決晒..........

將復印JAC marking張紙剪下貼上試位,比例正確,隨時可以做野............
有冇師兄想搞團刻?

引用:
原帖由 F22 於 1-6-2011 19:29 發表

只要有愛,貴又如何?
呢隻神火買返嚟咁耐終於可以直上唔郁............;M ...
入左貨wo
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

由6:15係鎗街等.....等佢派貨.....
好不容易,終於係兩間鎗街的鎗鋪分別買到MP5, 電筒grip及伸縮尾了

附件

1-6-2011 22:14

在wgc買電筒或抻縮柄,有無八折呢?

引用:
原帖由 Vindicator 於 1-6-2011 19:37 發表

入左貨wo
由我知道VFC會出MP5 gbb,再到知道五月二十八曰有得試射,再到知道六月一日出貨,呢大半年我係幾x興奮,幾x期待.......
我一早話過買硬佢啦......

引用:
原帖由 F22 於 1-6-2011 21:22 發表

由我知道VFC會出MP5 gbb,再到知道五月二十八曰有得試射,再到知道六月一日出貨,呢大半年我係幾x興奮,幾x期待.......
我一早話過買硬佢啦......
笑左
好想試下
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

舊版mp5手柄真件,唔知啱唔啱上呢?

引用:
原帖由 seals 於 1-6-2011 21:31 發表
舊版mp5手柄真件,唔知啱唔啱上呢?

師兄,隔離台有人post咗出嚟wo

引用:

只要有愛,貴又如何?
呢隻神火買返嚟咁耐終於可以直上唔郁............;M ...
呢條槍帶係幾型... 個縮托等下個月買啦, 今個月太多玩具...

買左佢,D陳年woodland, 陳年LBV又可以見光了~
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

引用:

只要有愛,貴又如何?
咁樣比你毒一毒...又出左糧...咁就搵日
團刻係LASER定係CNC marking呢

發新話題