發新話題

[試作]更新...DIY 催殘Type 97轉Type 95

真鐵獵奇圖
頭準星同RS枝type97有不同x!!
護弓位有兩大個散熱窿
5.8mm步槍彈個彈殼有兩種色..........啡黑&軍綠.........性質一樣.......年期不同
本帖隱藏的內容需要回覆才可以瀏覽

附件: 本帖附件需要回覆才可下載或查看

師兄~你咁堅

真係點都要讚多次! 真鐵都有得玩~

我要試呀!!

引用:
原帖由 hkncnc 於 26-9-2011 22:57 發表
師兄~你咁堅
真鐵無坊間形容得咁差......
整體上非常滿意.....
真鐵比玩具感覺還輕(可能D彈聚左係後面,玩具頭段放差電)  
後座力比M4細
槍咀上楊幅度細  
瞄準超容易(機械準星)..........40M左右打綠色啤酒樽.........除左頭兩發..........之後粒粒爆樽
試連發(3飛,3飛,3飛咁試)............40M左右..........集彈不超過半徑1英呎範圍
用type95專用瞄鏡反而難打中啤酒樽........

引用:
原帖由 tango1997 於 26-9-2011 23:22 發表

真鐵無坊間形容得咁差......
整體上非常滿意.....
真鐵比玩具感覺還輕  
後座力比M4細
槍咀上楊幅度細  
瞄準超容易(機械準星)..........40M左右打綠色啤酒樽.........除左第兩發.......... ...
比玩具感覺還輕? 當真?

要回覆?
睇睇先~~

引用:
原帖由 faihk 於 26-9-2011 23:26 發表

引用:
原帖由 faihk 於 26-9-2011 23:26 發表

係都唔出奇丫

引用:

TYPE-88 真品我拿過, 成支真係比玩具感覺還輕

引用:
原帖由 seamoncheng 於 26-9-2011 23:47 發表

係都唔出奇丫
引用:
原帖由 Paul 於 26-9-2011 23:49 發表

其實我成日估真鐵都比玩具重啦! 不景我無機會玩真鐵.

引用:
原帖由 Paul 於 26-9-2011 23:49 發表

88狙今次有槍無彈.........要再過一大段時間先再玩到.........同埋要去到400M靶場射先過癮
40M..............浪費子彈x!!

睇睇先...

引用:
原帖由 tango1997 於 26-9-2011 19:56 發表

真鐵會有0,1,2既字樣........
軍方"槍械指導員"說[從二戰開始世上沒有一枝制式步槍,在撰擇掣上是沒有指示的]
又係個句..........[你是從那裡聽說的?]
我都係打個真鐵先知既,我話冇s,a乍嗎,無話冇其他呀

我又要睇~~~

邊個話打街場既無好人,我咪係囉HAHA

發新話題