發新話題

[試作]更新...DIY 催殘Type 97轉Type 95

勁...

引用:
原帖由 jeffrey2525 於 16-4-2012 00:09 發表
感謝師兄支持

引用:
原帖由 cbt08196 於 25-2-2012 23:13 發表
其實ching d技術到底點綀返黎?
嶺得野多.....衰得多.....做得多.....觀察得多.....嘗試得多.....慢慢就ok過得去了.....還需要各位大佬比意見小弟

回覆 186#....187#...... 的帖子

多謝師兄支持

上匣位改裝......part3....左槍身

免插聲明:
如摧殘之過程或圖片另大家不安,嘔心,厭惡,食慾不振,床笫乏力,心理失衡,生理失調.........敬請自行解解決,樓主一概不付上任可責任  

注意:
此乃瘋癲變態之肢解行為,,純為無聊興趣,比例亦非實數,又係段估之作,有怪莫怪[/size ]

附件

17-4-2012 22:16

係咁剷加打磨

補gap

左身外觀

底外觀

樓主好強!!手工都唔錯~
好羨慕有咁多 工具用....

引用:
原帖由 sk8er 於 26-4-2012 11:09 發表
樓主好強!!手工都唔錯~
好羨慕有咁多 工具用....
多謝師兄讚賞
工具既野......越買越多
但痛一次..........終生受用

回覆 217# 的帖子

呢句金石良言呀

It's really amazing. Looking forward to seeing the final product

彷九五式前棍仔經已順利完成倒模工序........成品亦經已整好.....有須要既朋友....PM
覆制件係倒模前已調制為啞點色材料....所以一般磨損後亦為啞黑色
此組件非大熱配件.....制作數量不多.....盡量啦....因為矽膠糢壽命有限

附件

9-11-2012 22:53

引用:
原帖由 tango1997 於 9-11-2012 22:53 發表
彷九五式前棍仔經已順利完成倒模工序........成品亦經已整好.....有須要既朋友....PM
覆制件係倒模前已調制為啞點色材料....所以一般磨損後亦為啞黑色
此組件非大熱配件.....制作數量不多.....盡量啦....因為矽膠 ...
請問師兄個part用咩物料造?
小弟遲下想DIY m40a3槍托
之前有師兄用pu膠,但聽說耐用麻麻
Thx!

引用:
原帖由 jn_jona 於 9-11-2012 23:27 發表

請問師兄個part用咩物料造?
小弟遲下想DIY m40a3槍托
之前有師兄用pu膠,但聽說耐用麻麻
Thx!
這個問題我要問番首辦師傅先答到師兄你。。。。我唔識倒模

引用:
原帖由 tango1997 於 10-11-2012 00:00 發表

這個問題我要問番首辦師傅先答到師兄你。。。。我唔識倒模
我係諗住用kj m700改

個body點算?

小喇叭。。。汁倒刀無用。。。癈物。。。醫番晒藥費

附件

2014-11-03 23.39.08.jpg (43.15 KB)

3-11-2014 23:53 , 售價: 金錢 5  [記錄]  [購買]

2014-11-03 23.40.23.jpg (47.52 KB)

3-11-2014 23:53 , 售價: 金錢 5  [記錄]  [購買]

2014-11-03 23.45.35.jpg (46.69 KB)

發新話題