發新話題

[試作]更新...DIY 催殘Type 97轉Type 95

引用:
原帖由 faihk 於 28-6-2011 16:20 發表

COMING SOON姐! 都唔知佢會咩年咩月咩世紀.
唔洗諗........要出一早出左

引用:
原帖由 阿堅 於 28-6-2011 16:24 發表

你可以咁唸
可能到95-1完全列裝PLA時
RS 95就可能出得~
好似話用03式.........不過唔知係唔係

引用:
原帖由 joey 於 28-6-2011 17:01 發表
槍都出左幾支,硬是無出Body

真槍95都出左改良型LA
用95改可能性唔高......唔知堅定流

引用:
原帖由 tango1997 於 28-6-2011 19:19 發表

唔洗淰........要出一早出左
出得早過佢! 威過成間廠! 威過成班_街!

引用:
原帖由 faihk 於 28-6-2011 19:30 發表

出得早過佢! 威過成間廠! 威過成班_街!
唔好亂講呀~~!!!.........人地間廠係北X工業代工槍身............我重要番大陸dup骨推油架......比你拱講我驚過唔到関呀

引用:
原帖由 tango1997 於 28-6-2011 20:20 發表

唔好亂講呀~~!!!.........人地間廠係北X工業代工槍身............我重要番大陸dup骨推油架......比你拱講我驚過唔到関呀
好似唔係北工,但都係兵工廠既野

引用:
原帖由 阿堅 於 28-6-2011 20:35 發表

好似唔係北工,但都係兵工廠既野
係........北工分廠

棍仔fit位

免責聲明:如摧殘之過程或圖片另大家不安,嘔心,厭惡,食慾不振,床第乏力,心理失衡,生理失調.........敬請自行解解決,樓主一概不付上任可責任

注意:  此製作純為無聊興趣,比例亦非實數,又係段估之作,有怪莫怪

附件

28-6-2011 21:04

棍仔開坑

避護弓頂圓位

鋸去預多既部份

fit 角度

汁內圓位

fit 好左

用前柄卜面磨出棍仔頂既凹位

裝配後弧位好fit

我只可以用鬼斧神工 形容你做緊既野

引用:
原帖由 lim731 於 28-6-2011 21:10 發表
我只可以用鬼斧神工 形容你做緊既野
多謝師兄讚賞

五知師兄點痴埋個棍仔呢><

引用:
原帖由 tango1997 於 28-6-2011 16:18 發表
http://www.realsword.com.hk/95gun_cq.htm...........發表於 13-3-2009

都唔知乜野公司
衝著你而來的

引用:
原帖由 mp7a1 於 28-6-2011 21:48 發表
五知師兄點痴埋個棍仔呢><
繼續留意本post 謝谢

引用:
原帖由 hkncnc 於 28-6-2011 22:57 發表

衝著你而來的
佢地係唔會出既.........09年公佈到家陣一套kit都無係市面

個個買左等套kit.......我夠膽講+個有九個半都係

引用:
原帖由 tango1997 於 28-6-2011 23:11 發表

佢地係唔會出既.........09年公佈到家陣一套kit都無係市面

個個買左等套kit.......我夠膽講+個有九個半都係
當出KIT時就冇出槍

發新話題