發新話題

[認真] 神跡見證人

所需閱讀權限 1
引用:
原帖由 odaan 於 24-6-2007 20:39 發表

咦??!! 你見到我嗎 ??
我認唔出你
我見到你~~ 我用OD M14

多謝總板主~

引用:
原帖由 新田 於 24-6-2007 21:15 發表

連Steptin都有呀~超開心~

一向被怒減金錢同威望的我都總算守得雲開....
你枝stephy  74U....

早知有機會得到勳章,我就唔好驚熱和那支氣動長槍,搏多點上場(兼上鏡)的機會....
(只找到一張 )
另外,我當日著德軍woodland褲+M83 vest,主武器是G36K with AG36

thank you 阿公

引用:
原帖由 AKD004 於 25-6-2007 15:02 發表
早知有機會得到勳章,我就唔好驚熱和那支氣動長槍,搏多點上場(兼上鏡)的機會....
(只找到一張 )
另外,我當日著德軍woodland褲+M83 vest,主武器是G36K with AG36
sorry今次影得唔係好多photo
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 25-6-2007 17:59 發表
sorry今次影得唔係好多photo
係~~我依舊保持神秘....一張都無

引用:
原帖由 odaan 於 25-6-2007 22:47 發表

係~~我依舊保持神秘....一張都無
不過我有影到你wor
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 bravohk 於 25-6-2007 11:07 發表

你枝stephy  74U....
今次係最後一次出現啦...

傻豬仔將相殘晒...唔忍心張相咁殘之下我終於將佢搣落黎痴左o係房門後面...

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 25-6-2007 22:47 發表

不過我有影到你wor
一直都係永無望鏡頭
埋首整野 or 打 Game 既人

引用:
原帖由 odaan 於 24-6-2007 22:13 發表

唔肯長大
你甘講會令我鄙視你
關長大咩事??
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 odaan 於 25-6-2007 23:08 發表

一直都係永無望鏡頭
埋首整野 or 打 Game 既人
相信唔少人見你的背影就會應到你

影唔到我...................?
我的雀雀..............................Orz

引用:
原帖由 devil-sniper 於 25-6-2007 23:21 發表
影唔到我...................?
大game o個次有

引用:
原帖由 老鼠 於 25-6-2007 23:10 發表
關長大咩事??
更加顯得你未.......

發新話題