發新話題

[VFC] VFC HK416 GBB 減火冇難度.......(加試槍片段响第三頁)

VFC HK416 GBB 減火冇難度.......(加試槍片段响第三頁)

說好了的減火教學,看圖識字啦............

先扭開呢粒螺絲

了起佢

拆鎖介子拆出飛機

飛標同MP5一樣,其他野似WA

VFC皇冠短過WA,唔怪得咁大力

原裝大大力飛標位置

WA數一裝就推前飛標位置立即減力

我用風筒吹暖隻匣,0.2珠只有裂底中

底邊唔使諗........

同樣磨滑bolt底

好,高級組............

我開個post叫人換WA就冇睇頭,起碼要DIY較力蕊啦......揾條8mm粗銅管鋸..... (AGM WA 數GBB內管)

開叉口

完成

試位,响膽蕊鑽窿插pin固定銅蕊

鑽兩組窿可以較前後

減力位置

底中力位置比原裝前啲啲.........

等人出不如自己做,好簡單.......

本帖最近評分記錄

精彩的教學
thx

好強呀
睇黎可以出糧買喇
你不如整多幾十粒出黎賣啦

安兄好波.............
多口一問
降火後後座力感覺有冇強D呢...

引用:
原帖由 MinG325 於 3-1-2012 20:31 發表
好強呀
睇黎可以出糧買喇
你不如整多幾十粒出黎賣啦
所以我尋日叫你欏定錢......

睇黎可以買了

引用:
原帖由 f22a 於 3-1-2012 21:02 發表
安兄好波.............
多口一問
降火後後座力感覺有冇強D呢...
有,"行"咗少少

你意思係買wA 數的飛標已經可以減到力?

Thank You Very Much!!!
繼續導多D人買VFC 416

回覆 5# 的帖子

我驚我出糧果陣已經賣晒啦

勁,22兄真係GBB高手

引用:
原帖由 MinG325 於 3-1-2012 21:26 發表
我驚我出糧果陣已經賣晒啦
應該唔會,又唔係玩限量

想問下個想配個WA皇冠,應該點同D鋪頭講?

F22兄,請問你支416行得順暢嗎?我呢幾日喺屋企試射單發都好順,而且清到匣及lock bolt,但連發2-3發以上就始終會”疾疾”下,我已經磨滑bolt底及頂部接觸位,連上身內部都已磨滑,請問有無改善方法呢?望請賜教 thx thx

引用:
原帖由 Inty 於 3-1-2012 21:20 發表
你意思係買wA 數的飛標已經可以減到力?
係只換皇冠即減到兩面力

發新話題