發新話題

[VFC] VFC HK416 GBB 減火冇難度.......(加試槍片段响第三頁)

引用:
原帖由 F22 於 9-1-2012 06:59 發表

我覺得拍住你同Tango師傅真係冇得輸...........

做乜擺我上檯呀。。。。我掹衫尾去學下野炸

...............

潛力槍囧,,,
仲草緊錢
到時買552,電筒,一槍六匣
不過隻匣,台灣個面有小小小災情

昨日落場報告:

原裝冇改過, 昨天不大滿意, 好多時唔夠力BLOWBLACK, 條BOLT只行一半, 竟然冇一次成功順利打晒一匣(我順利定義係每一發循環都係BOLT行全程, 至LAST一發後LOCK到BOLT)
以上問題只根據我自己果支為準, 原因可能係我未掌握入GAS 份量, 同我隻DUMMY BOLT機耳都係鬆鬆地 (上面有題既畀機米頂高問題)

引用:
原帖由 NCP013 於 9-1-2012 14:57 發表
昨日落場報告:

原裝冇改過, 昨天不大滿意, 好多時唔夠力BLOWBLACK, 條BOLT只行一半, 竟然冇一次成功順利打晒一匣(我順利定義係每一發循環都係BOLT行全程, 至LAST一發後LOCK到BOLT)
以上問題只根據我自己果支為準 ...
裝返穩壓零件就會唔同哂

聽日係軍火乜討論區見到有個人講
"WGX果D HK416賣晒架喇,而有真槍MARKING係偷步版,再出就變番6MM版,唔會再出真MARKING版"
咁我唔知佢真定假喇..............
如果係6MM既話,千五蚊都覺得貴...

D人吹得就吹.
之前枝MP5都係噤講,到E家都改變la.
如果VFC係D會偷步出的公司,一早就有416,SCAR la, 洗噤整好晒枝SCAR都出唔到la....

沉晚發現飛機出氣咀扁左一邊, 之後夾硬撐返圓佢, 今日打十零槍後又扁另一邊, 原因我唔識

引用:
原帖由 NCP013 於 10-1-2012 17:08 發表
沉晚發現飛機出氣咀扁左一邊, 之後夾硬撐返圓佢, 今日打十零槍後又扁另一邊, 原因我唔識
係咪入彈太多呀?記住入滿之後了返兩粒彈包你隻飛機長命........

HK匣試打成功~~

要開窿同磨後面..........

遲啲改入氣咀响中間

416係要呢隻匣先似樣........

我咩都唔知...........

引用:
原帖由 F22 於 11-1-2012 07:08 發表
HK匣試打成功~~
要開窿同磨後面..........
遲啲改入氣咀响中間
416係要呢隻匣先似樣........
我咩都唔知...........
FACEBOOK睇完....囧左

WGC SHOP ( HK Showroom )
本公司提供GBB降低初速服務,費用HK$150起,詳情請向店員查詢

引用:
原帖由 thelastnight 於 11-1-2012 23:05 發表

FACEBOOK睇完....囧左

WGC SHOP ( HK Showroom )
本公司提供GBB降低初速服務,費用HK$150起,詳情請向店員查詢
比條毛佢.......

又唔可以噤講的.

首先WGC只係代理.枝416又唔係她們生產.
再者,可能$150係連工包料呢.改時試的BB彈,氣都要錢.

試想,你拿枝槍去名x, QRx等話去降火(唔好理咩方法..),人工收你都可能唔止$150...

或者噤講,1~2佰元唔係問題,只怕她們的師父手工好唔好吧...

引用:
原帖由 mk23 於 12-1-2012 11:13 發表
又唔可以噤講的.

首先WGC只係代理.枝416又唔係她們生產.
再者,可能$150係連工包料呢.改時試的BB彈,氣都要錢.

試想,你拿枝槍去名x, QRx等話去降火(唔好理咩方法..),人工收你都可能唔止$150...

或者噤講,1~2 ...
用樓主大人既方法基本你識裝拆就做到,所以視乎你係咪想比呢d方便錢
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

Ching, 小弟不才.......咁其實Prowin 換左出氣膠用唔用到落枝野到嫁呢??

引用:
原帖由 XLxY 於 13-1-2012 01:19 發表
Ching, 小弟不才.......咁其實Prowin 換左出氣膠用唔用到落枝野到嫁呢??
撞針位置唔同打唔到pro win匣嘩呶

發新話題