發新話題

VFC GBB MP5SD3開箱!!(第5頁又有片睇)

VFC GBB MP5SD3開箱!!(第5頁又有片睇)

好多人話VFC啲野出得慢,但一快起上嚟就賣seafood都唔掂...........
先嚟開箱,內部夜啲先講........

一貫外盒設計

等你好耐啦.........

護手唔似馬記咁郁嚟郁去.........

真係打SD..........

內槍管到頂.....

比支A3輕咗

本帖最近評分記錄
  • 阿堅 威望 +10 相片分享 28-2-2012 20:37
  • 阿堅 金錢 +10 相片分享 28-2-2012 20:37

個fd都有興趣呢枝野, 期待ching進一步資料

起碼唔洗硬食一個硬柄先..

UNDER DEVELOPING

遲d到我
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

對佢有興趣...留名跟進先

讚!!!!!!!!!
等待C兄有進一步資料,已被外型吸引了!

PS:仲想問吓現貨係咩價?

恭喜入手好物!
6MM MARKING今次刻邊?

恭喜有新玩具
但SD 唔係我杯茶,快D出PDW啦~

今次真係好快手wor...

咁快到既?仲諗住訂添......
有冇師兄知而家有冇現貨?同咩價?

b.t.w.恭喜22有新玩具!!!
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

引用:
原帖由 阿堅 於 28-2-2012 20:51 發表
恭喜有新玩具
但SD 唔係我杯茶,快D出PDW啦~
X2
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

22兄....你係唔係想買晒vfc所以系列既mp5..?

內部透視及小改裝

今次扳機組鐵片有改進,啲邊冇咁利,只要沙紙拖幾吓就可以

hop up座改咗少少,有條上彈斜路,有老鼠屎

舊款A3 hop up

點解只要$29xx就可以有伸縮托咁好死?因為條滅聲只係一條鋁通,連外管都只係鋁做.........
不過好處係輕.........支A3我打完game後真係有少少手軟.......

仲要變態到有埋假膛線........

隻前準星係鋼,算你啦(A3係啞鉛)

hop up座我已經改定咗份5.1 ,支槍到手cut管即裝,內管長330mm

我換條pdi 6.01黑管,前面睇唔到穿崩......

只係....... 原裝飛標setting 0.2珠能爽穿罐底任何地方.........

不過,市面已經有減力飛標賣,換咗立即變返善良力.......

嚟張合照

一氣解答各位大俠問題:
蛇兄:因為滅聲只係一條鋁通,連外管都係鋁做所以平啲

061084:十四樓訂槍張紙收起咗

RX7:一樣响頂.........(4號你會見到佢啦)

jackieyue:未見現貨

wonglk:我由JAC嗰陣到馬記再到VFC,買襯MP5都係A3同SD各一,嗰兩條槍帶跟咗我好多年
            不過我硬係唔鐘意K仔

A3柄同A5柄能互換操作嗎

發新話題