發新話題

VFC GBB MP5SD3開箱!!(第5頁又有片睇)

引用:
原帖由 tango1997 於 29-2-2012 03:33 發表
A3柄同A5柄能互換操作嗎
手抦,尾托,bolt都可以互換..........

好靚仔嘅MP5SD, 多謝F22兄分享!

回覆 13# 的帖子

F22 兄:

我見你裝完5.1Hop up後,個Hop up 座係黑色既,請教如何改位呢?

正 !!!!!!!!
希望遲 d 個新款 hop-up 有得散賣~

想借一借post 問一問F22兄 ,
想問問 V記枝MK18 gbb 用唔用到RA 出嘅鋼bolt 嫁呢??
小弟萬分感激

................

引用:
原帖由 XLxY 於 29-2-2012 22:32 發表
想借一借post 問一問F22兄 ,
想問問 V記枝MK18 gbb 用唔用到RA 出嘅鋼bolt 嫁呢??
小弟萬分感激
RA好似無出過鋼bolt比VFC既GBB...
我都等緊有廠可以出鋼bolt比VFC 416 GBB

引用:
原帖由 thelastnight 於 29-2-2012 22:52 發表

RA好似無出過鋼bolt比VFC既GBB...
我都等緊有廠可以出鋼bolt比VFC 416 GBB
RA好有性格...
係唔出野比vfc...

小弟係D 外國post 到睇到, 有人用RA出比prime身嘅bolt用係VFC到,
不過係條bolt, 飛機入氣位對下有"汁"過,磨入左, 唔知係唔係就番VFC 飛機個位呢???
http://www.airsoftcanada.com/showthread.php?t=125128

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 28-2-2012 20:38 發表
遲d到我
拎左未先 ?

.................

引用:
原帖由 XLxY 於 29-2-2012 23:11 發表
小弟係D 外國post 到睇到, 有人用RA出比prime身嘅bolt用係VFC到,
不過係條bolt, 飛機入氣位對下有"汁"過,磨入左, 唔知係唔係就番VFC 飛機個位呢???
http://www.airsoftcanada.com/showthread.php?t=125128
唔得既話....改做WA!

呢把幾吸引喎...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

係咪即係無減聲?

今日上14樓訂貨
已經加左價
而加要賣HKD#!))..................

引用:
原帖由 f22a 於 2-3-2012 00:53 發表
今日上14樓訂貨
已經加左價
而加要賣HKD#!))..................
早買早享受,遲買比多舊..............

引用:
原帖由 kwankwan60 於 29-2-2012 08:47 發表
F22 兄:

我見你裝完5.1Hop up後,個Hop up 座係黑色既,請教如何改位呢?
因為係WA M4用.........
http://www.civiliangunner.com/cg ... id=72941&page=1
仲要作少少改裝先用到MP5........就叫Ver.MP5啦.......

發新話題