發新話題

VFC GBB MP5SD3開箱!!(第5頁又有片睇)

引用:
原帖由 wikypang 於 29-2-2012 10:14 發表
正 !!!!!!!!
希望遲 d 個新款 hop-up 有得散賣~
我賣比你~~

引用:
原帖由 XLxY 於 29-2-2012 23:11 發表
小弟係D 外國post 到睇到, 有人用RA出比prime身嘅bolt用係VFC到,
不過係條bolt, 飛機入氣位對下有"汁"過,磨入左, 唔知係唔係就番VFC 飛機個位呢???
http://www.airsoftcanada.com/showthread.php?t=125128
如果係MK18又唔怕改呀,唔似416反正都係用返普通bolt...........
只係冇人比我做白老鼠..........

引用:
原帖由 winsonwan 於 1-3-2012 21:49 發表
係咪即係無減聲?
GBB八成聲都係响份bolt發出,槍咀反而好細聲.........

引用:
原帖由 F22 於 2-3-2012 07:36 發表

我賣比你~~
認真問, 你賣幾錢先, 小弟真係想買架~

引用:
原帖由 wikypang 於 2-3-2012 10:40 發表

認真問, 你賣幾錢先, 小弟真係想買架~
PM你.......

引用:
原帖由 F22 於 2-3-2012 15:23 發表

PM你.......
謝謝~

................

引用:
原帖由 F22 於 2-3-2012 07:40 發表

如果係MK18又唔怕改呀,唔似416反正都係用返普通bolt...........
個時VFC GBB M4同MK 18 仲係GEN 1 SYSTEM
E+ 416 係 GEN 2-﹏-(好似多左幾件野咋,要換番軍酷某K大既POST)

回覆 1# 的帖子

借此一問,師兄們,能否係香港搵到俾sd用既電筒mount嗎?

引用:
原帖由 chy1108 於 2-3-2012 18:12 發表
借此一問,師兄們,能否係香港搵到俾sd用既電筒mount嗎?
有,早排响明搶見到G&G水喉碼夾魚骨款

個日我上W_C 拎野, 見到有2個人買, 唔知係咪你.@__@
BTW, 我都中意MP5, 但都係中意原本個個形多D.

唔用電筒! 咪買支夜視睇住打

回覆 39# 的帖子

多謝師兄解答,當時眼見仍有貨?

超正把槍!!!!!!

引用:
原帖由 F22 於 2-3-2012 07:40 AM 發表

死....我想做下白老鼠

今日出到去:賣晒...

發新話題