發新話題

VFC GBB MP5SD3開箱!!(第5頁又有片睇)

戰後包膠..........

今次油塘大戰,打咗三十幾匣冇事生還.........

原裝飛機平安着陸......... 現在打咗五十幾匣,我就想睇佢打唔打到一百匣.......
(因為14F送嗰隻透明飛機上次首戰三匣收工所以把鬼火用原裝加工)

抹乾淨佢,隻bolt頭有少少鬆,建議落場時勤啲上吓隻bolt上bolt頭粒基米.....

花咗啦...............

冇彈碎冇碎片

人為錯誤:因為場地都幾暗吓,我有場摸黑換匣嗰陣入唔正定點樣,唔知係咪咁跌咗粒彈入扳機組.......
打咗兩槍比粒彈頂住司牙開唔到槍,即場爆槍倒返出嚟繼續作戰........
另外打咗十零匣後當hop up膠受冷收縮有jam彈情況,我落啲油又粒粒出.......
所以正確操作勤打理支槍先會順..........

引用:
原帖由 F22 於 19-3-2012 05:07 發表
原裝飛機平安着陸......... 現在打咗五十幾匣,我就想睇佢打唔 ...
我都係買左A牌隻透明飛機,無問題吧?

引用:
原帖由 seamoncheng 於 19-3-2012 07:55 發表

我都係買左A牌隻透明飛機,無問題吧?
我用原裝只係做耐力測試啫.........無問題~~

報告好詳細
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 F22 於 19-3-2012 05:07 發表
原裝飛機平安着陸......... 現在打咗五十幾匣,我就想睇佢打唔 ...
rere...槍上面果支唔係M鏡喎...
新買的~?

有興趣入一枝VFG牌MP5, 多謝分享, 受用

多謝 22 c-hing 既報告~

反觀小弟冇咁既技術去執支槍... 同埋都仲係唔捨得拎支 MP5 落場.......
支愛槍如果花咗真係好鬼心痛 (+肉痛)......

引用:
原帖由 wonglk 於 19-3-2012 14:02 發表

rere...槍上面果支唔係M鏡喎...
新買的~?
之前買落支M2裝响資本主義AK,入咗SD後調咗過嚟,支AK用返俄仔鏡........

引用:
原帖由 wikypang 於 19-3-2012 14:22 發表
多謝 22 c-hing 既報告~

反觀小弟冇咁既技術去執支槍... 同埋都仲係唔捨得拎支 MP5 落場.......
支愛槍如果花咗真係好鬼心痛 (+肉痛)......
槍就係要落場.........

引用:
原帖由 F22 於 19-3-2012 14:59 發表

槍就係要落場.........
我知... 但係真係唔捨得呀嘛...... 花左壞左會好心痛 (+肉痛)......

而家佢大部份時間都係 Display Only...

附件

19-3-2012 15:26

引用:
原帖由 F22 於 19-3-2012 14:53 發表

之前買落支M2裝响資本主義AK,入咗SD後調咗過嚟,支AK用返俄仔鏡........
咁你支M呢?放左~?

引用:
原帖由 wonglk 於 19-3-2012 18:35 發表

咁你支M呢?放左~?
响支A3度~~

引用:
原帖由 wikypang 於 19-3-2012 15:26 發表

我知... 但係真係唔捨得呀嘛...... 花左壞左會好心痛 (+肉痛)......

而家佢大部份時間都係 Display Only...
唔花邊算得係槍
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 F22 於 19-3-2012 19:11 發表

响支A3度~~
一槍一好鏡喎
仲諗住借機R返支

引用:
原帖由 wonglk 於 19-3-2012 19:24 發表

一槍一好鏡喎
仲諗住借機R返支
正確啲講係一直响A3度...........

發新話題