26 12
發新話題

2012 Hopup

2012 Hopup

From Redwolf

x!!

附件

26-3-2012 11:04

Did similiar mod long time ago.

有無得散買

引用:
原帖由 CPK 於 26-3-2012 11:06 發表
Did similiar mod long time ago.
咪就係!
三六轟一轟,敵人企唔穩!

個RING 既厚度似乎係一樣, 個PIN 又好似一樣. 你粒ROLLER 粗左?
我有冇睇錯?

引用:
原帖由 kidult 於 26-3-2012 12:52 發表
個RING 既厚度似乎係一樣, 個PIN 又好似一樣. 你粒ROLLER 粗左?
我有冇睇錯?
你冇睇錯
三六轟一轟,敵人企唔穩!

我覺得唔可以淨係睇個roller 既,要睇combine 左新管之後既result。

引用:
原帖由 jpg 於 26-3-2012 14:45 發表
我覺得唔可以淨係睇個roller 既,要睇combine 左新管之後既result。
不如由你先行

係時候買套kit黎科研下喇

Hop-up unit 新舊對照

如今早cpk 所講,個horseshoe似乎係共用的
上為新hop up 組, 下為舊版

左邊係舊款,右邊新既

兩組都可以互換~至少我放套新管入支舊槍度打得出~

謝謝

仲有~粒哭泣機米 同之前d post 講既一樣新版大粒左(可能我唔識用卡尺)

舊版 28

2012版 30

有錯望指正

Systema都幾無誠意, 抄番班用家用粗喉管就算
改左少少條內管&motor就貴左2k

我打錯留言~sorry

引用:
原帖由 CPK 於 26-3-2012 15:30 發表

不如由你先行
問個個日本仔,管一定要一set買,外同內。有貨既我都想買set 11.5"。

引用:
原帖由 ayaka 於 26-3-2012 17:12 發表
Systema都幾無誠意, 抄番班用家用粗喉管就算
改左少少條內管&motor就貴左2k
唔係點明正言順加價。
其實我最想睇佢條新內管既performance。
Motor 都算鬼數,原廠死左都有副廠野。
唔知pdi 會唔會update 個design。
係既可能更有睇頭。

26 12
發新話題