26 12
發新話題

2012 Hopup

cheat your money.
N:

引用:
原帖由 ayaka 於 26-3-2012 17:12 發表
Systema都幾無誠意, 抄番班用家用粗喉管就算
改左少少條內管&motor就貴左2k
唔係咁,點掠到水
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 jpg 於 26-3-2012 18:05 發表

問個個日本仔,管一定要一set買,外同內。有貨既我都想買set 11.5"。
乜咁岩呀
咁係咪即係有得散買內外管連上旋組?

引用:
原帖由 jpg 於 26-3-2012 18:10 發表

唔係點明正言順加價。
其實我最想睇佢條新內管既performance。
Motor 都算鬼數,原廠死左都有副廠野。
唔知pdi 會唔會update 個design。
係既可能更有睇頭。
出6.01既11.5吋內管就有睇頭

好冇誠意既改良........失望

佢個roller就咁睇仲大過我地平時改0.3mm個隻,一定好難set得準,set多少少都炒到上宇宙.....

引用:
原帖由 spec.ops. 於 26-3-2012 22:32 發表

乜咁岩呀
咁係咪即係有得散買內外管連上旋組?
而家我諗未有住,遲d應該有。

引用:
原帖由 jpg 於 27-3-2012 11:23 發表

而家我諗未有住,遲d應該有。
希望啦,成枝成套咁買真係冇興趣

PTW HOP UP

PETROL REMOTE RACER'S OIL PIPE
NOT NEW IDEA
BUT I HV MUCH INTEREST IN THE CYLINDER (SILVER) ONLY

引用:
原帖由 williamchiuk 於 28-3-2012 09:33 發表
PETROL REMOTE RACER'S OIL PIPE
NOT NEW IDEA
BUT I HV MUCH INTEREST IN THE CYLINDER (SILVER) ONLY
X 2,replaced long time ago.
It's hirobo fuel pipe.

我反而想知佢個兩粒CUSION個硬度有無分別

26 12
發新話題