發新話題

玩一次CAP槍係好大陣像的事

玩一次CAP槍係好大陣像的事

http://www.youtube.com/watch?v=d ... p;feature=endscreen

真係好狂熱! 起碼兩三粒鐘預備! 重有支CAP-GUN個樣同(私家製)用料一定貴過係米囯買兩三支新槍!

引用:
原帖由 mk23 於 3-6-2012 22:12 發表

最利害係射晒150飛只得一次jam彈.....(自已枝MGC M16從來無試過一次能打晒30飛).
以前試過枝Tompson試過一次個auto打晒個鼓,之後搵殼執殼,洗殼,清潔槍管等,攪左我成日...
I have the same thought! 真係唔知佢整左乜野可以唔JAM?

我支M11 Jam到七彩

就係呢支"膠GC" M11!

KEPT左好多年! 但上個月轉左比人啦!

引用:
原帖由 一舊水 於 4-6-2012 14:51 發表

哦...我以為片入面果支係彈藏氣缸添
精不鏽鋼叉氣跳殼! 有呀! 不過要成HK$1,200.00粒! 每盒50粒! 成HK$60,000.00一盒, 重要比多HK$30,000.00買套叉氣系统 ! 我問過價啦!

引用:
原帖由 RCman 於 4-6-2012 15:27 發表

的確係"膠"鎗一支.....相信除左個匣外...數得出有幾多件金屬parts
近排悶悶地有想過學人地整支鋼料M11-Cap槍!

引用:
原帖由 RCman 於 4-6-2012 15:55 發表

成支DIY呀 ..定係用猎標套M11氣動金身改呢...
講開Cap....90's玩果時已經係無包裝$60一包兩排裝100粒。
果時賣係現在ZA個位置,即係現在古代...買都鬼鬼地傢啦.......果時...有次去 ...
唉! 現在就真係"冇CAP用" !

發新話題