發新話題

Full Steel SAI M870

引用:
原帖由 hawk2914 於 18-2-2015 04:27 發表
本地貨約10K
一萬大洋! 但要買五支咼!

我都籌緊人數.....

套KIT有幾多件鋼件? 條PUMP-GUARD rails要用翻APX原娤?

呀師傅做得太靚仔啦! 買回來要從新打砂再噴CERAKOTE! Number從新做過! 支BOLT好Practical guns feel! 又要打甩層電鈦色再用EXPOY FILLER拾翻坑文再噴CERAKOTE黑色! 如果得要換珍品PUMP GUARD rails! 但要鑼件鋼BOLT CHASSIS! 再要FIT過套M870 Police Magnum外皮配件做樣! 加對TACTICAL準星! 支管要用APX原有管做過及噴油!   好煩

點解唔一次過出POLICE MAGNUM SET 三管一身兩柄一袋裝.......! (升LEV! 出盒裝!)

個三支槍管同架彈管就是支M870 POLICE MAGNUM 靈魂所在! 師傅! 可否將來出?

有冇POLICE字唔咪咁大問題! OK! 接受得到! 因為外國平民唔準買印上POLICE型號真槍使用! 但用冇POLICE字都可以合法地1:1抄襲到一樣樣一樣SPEC. ! 但如果有 REM記 870 POLICE MAGNUM字! 我一定撰佢!

貪呢支係鋼!真係落場砌! Simple and Practical but tactical! 如果有Police花就多個選擇!不過一定要做!都做到!

點會唔襯!一做就做全套功夫!可惜做字係由頭做過!點會六粒字咁小! 要睇左個真身致知用什麼方法!

你講到唔怕貨比貨! 即係同邊一支比較呢?

如果買回來再造多次個飾面都係自己出錢決定!以你角度看來是否有什麼問題?

引用:
原帖由 hawk2914 於 18-2-2015 22:36 發表
當然如自費重做鉓面,吹沙發黑,就算做Cerakote 當然無問題因係個人喜好,只不過如果對產品咁多要求或不滿就不如唔好入手啦!當然鐘意挑戰自己同硬要與衆不同又作別論。
至於要比較當然係同市面同款比較啦
利 ...
就聽你意見!

我想知乜東東係Simple?

引用:
原帖由 hawk2914 於 18-2-2015 23:59 發表
多謝你high light呢段!
而嘅然接不到不如就此作罷!
另外唔好意思我串錯字!明嘅人都知講緊E興趣果支KY 出品SAI M870嘅
SAMPLE 啦!打手
呢度個個都知我唔咪打手啦!

唔通你係?

詩知F班老友記個個都好深水清! 誰是打手呢家野! 唔洗講咁多卦係口邊! 大家明啦!

做工靚但可惜唔係我地班土佬杯茶! 大部分麥砵件! 定唔順!

M870 主力係 ROIT SHOTGUN 及 HOME DEFENCE SHOTGUN 要 SIMPLE; TACTICAL; PRACTICAL 因為係 HIGH STOPPING POWER AND LOW PENETRATION 近距離駁火及搏鬥武器系統! 所以槍身粗糙而配件設計上要簡單圓滑不起角為主!

當然, 有啲配件係Tactical Rails System在某些情況下(打Slugs!)係用得著! 例如:- 申宿柄及手槍柄加scopes之類係OK!

帶了翻屋企! 真係好藝術品feel!

可能遲啲出疑似POLICE MAGNUM!

要買條Magnum槍管!

引用:
原帖由 m11.man 於 26-2-2015 19:14 發表

R兄真有錢,又有新玩具
錢財身外物! 整好后我放去乜乜四到! 你中意玩咪拿來玩啦!

發新話題