發新話題

認真!覺吾覺近一年少人玩槍

有好多人專左玩車!

大小小既麻甩仔專哂去溝女!以為呃蝦條!其實俾女刀插老鼠尾走唔甩任由她吸鳩血!重點會有錢玩槍!之前收音機都有講!如果發現條仔有玩槍打Game的話就分手找別一個!冇計!

越後生個班越兩極化!

一係求求其其當遊戲玩! 一係玩錢玩到貴一貴!

作天我借左支Real Sword Type56 custom TDI Black Tactical用WE 0.25BB 五夾連成套EAGLE GEAR比個外㽒仔去打班蘇聯仔(國際學校同學仔)啲SYSTEMA PTW! 打到班鬼仔KICK-COK! 原來班鵝仔好斯文! 打黑筒! 早知唔借支咁CAMMP俾佢用! 遲啲要請佢鬼仔飲啤酒灑冧 !

引用:
原帖由 Ang123456 於 9-8-2015 18:05 發表
而家係一個不求什解,不問過程,只問結果既快餐即食年代!
又唔咪全部年青人係咁!煲啲妹妺仔要洗好多錢都未必俾你搞一鑊!

引用:
原帖由 Tango1997 於 9-8-2015 19:30 發表

見倒你條百佳。。。諗刀諗到點只比你搞一鑊呀。。。仲唔走牙
所以唔輪再同妹妹仔交朋友!幾年前比條妺妹仔呃左部電話及幾套衫都冇下文!最後要買個手袋至很去澳門!

引用:
原帖由 odaan 於 11-8-2015 11:46 發表
後生仔係貪心既 , 你叫佢專心做一件事很難
而家方便左 , 反而懶左 , 但口氣大左 , 唔諗後果
FB 又多範疇 , 分心很易

無論係遙控車又好 , 槍又好 , 單車又好
多人玩又嫌雜 , 問個問題搞到八國聯軍圍勦
少人玩又 ...
CGF 可以搞啲慈善公益活動! 幫班红十字會, 救世軍, .......!

1) 請明星同會員同癌病兒童打WARGAME籌錢
2) 軍服百萬行 / 踏單車
3) 載隊去大陸或外國睇SHOTSHOW, 航空展, 去美國睇火箭升空.......

搞得好重可以同馬會申請支助!

引用:
原帖由 Tango1997 於 11-8-2015 14:40 發表

咁交比你搞 。。。諗起刀扯旗
師兄! 我年紀大! 我有時間我去楂下波啦! 留翻脾班细去搞啦!

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 11-8-2015 23:25 發表

THX C CHING
麻甩佬咁大年紀! 唔鹹! 好dry呀!

引用:
原帖由 051039 於 12-8-2015 15:22 發表

Dry咪飲下源水lor
嘿! 可能有小小關係! 可能我住個度啲係英治97前起好! 用澳洲紅雞銅喉及英國銀焊及真正德國水龍頭.......因為無中鉛毒! 所以唔容易發皮四但又好鹹濕! 嚴重中鉛毒係好容易發火及性無能! 我咁輪鹹濕一定冇中鉛毒!

乖!下次去NN4玩! 我請你飲茶!

發新話題