17 12
發新話題

[認真] 致門神的公開信

留名

可否Post出來唔洗上'啱士姑'望!

有冇正樣望望!

遲啲放埋仙G個西樣出來!

唔冼報警!報CGF!

仙G呀龍都話自己有支之生十生!我們再迫佢還錢就來彈乜我們!

呢啲對話成兩年前!

喂! 我希望班師兄弟們睇住門神條仆街來玩! 一次過玩到條漆頭ham左! 以后可能小左啲樂趣!

條撚樣冇著底褲呀?

重好似瀨撚左尿!兩邊有濕尿印!

咁有冇門神真相?

引用:
原帖由 Tango1997 於 31-10-2015 10:55 發表
門神拼圖已出
其實初時呀門神條仆街係正常人! 當俾公安拉過之後有可能受到某些靈魂體惡性傷害或刺激.......所以就變成今天"門神"!

聽人講係上更坐一陣都可以出事:-

1) 強迫性雞間
2) 食腸
3) 奶C眼
4) .........

再一次!我們冇岩士姑個戶口!請公開內容!

唉! 門神同之前揸車沖關口條友真係同一類人!

告唔到呀! 最多咪係網上鬥唱歌! 人人齊唱! 100人對佢一兩個.......咁佢地死得啦!

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 2-11-2015 14:11 發表

真係不能移
正常! 正常! 上一次去揸奶OK! 訓練自己忍耐力! 足足忍左成九個字(45mins)致插隻手入裙底.......

妖! 一坐底我隻左手揸掔對BALL嗎! 咁咪頂到咁長時間唔NEW錢X!

睇完門神有關言論, 大家有權懷疑門神只是想叫人非法偷運有關在大陸定為不合法之玩具氣槍入大陸市場賣買搛錢為理由!其實背後就夾埋"一班人"去捉人, 跟著真正目的係拉人恐嚇勒索屈錢再扣起啲貨變賣食夾棍!自己寄貨就給人石頭呃錢, 對别人就食兩家茶禮.......和味過浄賣玩具搛過小小利潤!

1)可以扮幫"人"交數.
2)又可以勒索贖金.
3)重可以起人尾注, 在黑市情況下轉賣沖攻得來的槍搛錢.

如今冇人上當就發爛渣!

有必要時應該請高登班大哥們起門神及門神全家背景底...

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 3-11-2015 17:07 發表

都無人聽佢支笛,吾係傻既就係太奸起佢尾注,點做吖佢
咁! 如果係 " NO 79 " ! 我們唔彩佢! 佢咪悶漆死!

如你講!佢係ON79! 點玩暗毒嘲!寄答暗C紙加支紙手槍俾佢囉!

17 12
發新話題